Siakap Keli

Tak Perlu Bersesak Beratur Di Stadium Lagi, Beli Jer Tiket Bola Di Shopee, Beli Satu Dapat Percuma Satu

Berita baik untuk peminat bola sepak tanah air, mana tidaknya, pengendali laman membeli belah atas talian terkenal Shopee yang merupakan penaja utama Piala FA Malaysia kini menawarkan sesuatu yang cukup ditunggu-tunggu oleh peminat bola dengan #ShopeeDemamBola.

Mana tidaknya, sempena demam bola yang kini melanda, Shopee kini menjual tiket bola sepak Piala FA dan Liga Super di laman web mereka dengan harga yang amat tidak masuk akal iaitu beli satu tiket anda akan diberi percuma lagi satu tiket, murah sekali ganda dari bersesak beli di stadium.

Klik Gambar

Untuk memeriahkan lagi suasana demam sepak ini, anda diberikan peluang untuk mengundi pasukan bola sepak tempatan kegemaran anda pada setiap hari Isnin dan Khamis. Jika pasukan anda berjaya menjadi pasukan bola sepak tempatan, pasukan kesayangan anda itu akan menang dan anda juga berpeluang memenangi hadiah dan baucar bernilai sehingga RM500,000 daripada pihak Shopee.

Klik Gambar Untuk undi

 

Selain itu, anda berpeluang untuk memenangi jemputan Majlis Tontonan Perlawanan Akhir Piala Dunia Shopee  pada 15 Julai nanti bersama Shopee. Ketika undian ini dibuka nampaknya pasukan Selangor  mendahului pasukan lain diikuti pasukan Kedah.

Klik Gambar

Promosi Kemuncak


Pada tarikh 2 Julai – 4 Julai (3 hari sahaja) – “Upsized Shocking Sale” akan diadakan 5 kali sehari untuk barangan yang dijual di Shopee termasuk tiket perlawanan akhir Piala FA dan tiket liga super “Cashback Voucher 15%” akan diberi. Berbagai-bagai koleksi hebat seperti “The 12th Man: Fans”, “The First Eleven” dan “Bored Girlfriend” akan berlangsung di Shopee!  Dalam tarikh ini akan diadakan promosi di mana pelbagai barangan terpilih termasuk barangan keperluan, jersi atau apa sahaja berkaitan bola sepak akan dijual dengan harga yang amat tidak masuk akal dengan menawarkan potongan harga sehingga 90% ke atas.

klik Gambar

Pada 5 Julai – 8 Julai pula “World Cup Match Party” akan bermula di mana undian untuk pasukan pilihan korang akan diteruskan, jualan “Beli Satu Percuma 1” tiket bola Super di mana barangan keperluan harian, barangan sukan seperti kasut dan jersi bola.

Selepas itu, pada 9 Julai – 14 Julai akan diadakan “Final Countdown”, senarai pasukan dan peserta yang menang akan diumumkan.

Jadi, apa tunggu lagi, seperti ramai sudah maklum, bila Shopee adakan promosi, memang harga dia betul-betul murah, kali ini ianya untuk semua, barangan keperluan di rumah dan untuk peminat bola sepak, jom meriahkan sambutan Piala Dunia di Shopee.Untuk pengguna pertama kali Shopee, cepatlah muat turun Shopee dan tebus produk di bawah dengan harga RM1 sahaja, gunakan kod “KELI1”.

Muat turun Shopee sekarang.

Istimewa buat pembaca SiakapKeli sahaja, mereka boleh mendapatkan baucar RM7 bagi pembelian minimum RM50 (untuk semua pengguna Shopee) menerusi kod “KELI7”.

Mohd Firdaus

Tak Makan Ikan Siakap Dan Ikan Keli

Kami Juga Bersosial

Sekiranya anda ingin mendapat berita dari Siakap Keli pada 'News Feed' media sosial, anda boleh ikuti kami di