Siakap Keli

Sebab Nak Cantik ”Flawless”, Makanlah Produk Nak Putih, Tapi Akhirnya Buah Pinggang Aku Yang Terpaksa Dibuang

Siapa yang tak nak cantik, putih, dan badan ramping bak kerengga? Semua orang mahukan benda yang sama.  Tapi, dalam pada kerasukan yang membuak-buak untuk cantik, ada diantara kita yang ambil jalan mudah sehingga memudaratkan diri sendiri.

Jika difikirkan, tak logik untuk cantik putih segera dalam masa 3 hari. Pun begitu, masih ada yang taksub dan tak berfikir panjang, terus mencuba tanpa selidik kandungan produk yang digunakan.

Barang kosmetik ini dijual dengan harga yang murah dan mudah didapati secara dalam talian.  Ia sekaligus menarik minat pengguna terutama apabila kesannya dikatakan dapat diperoleh dalam tempoh masa singkat.

Bukan satu, tapi dah banyak kes melibatkan produk kecantikan tak berdaftar ini sehingga mengakibatkan penyakit merbahaya seperti tiroid, kaner dan turut memberi kesan kepada penyakit kulit.

Perkongsian gadis ini antara salah satu kesan buruk daripada penggunaan produk kecantikan yang digunakan sehingga rosak buah pinggangnya.  Pengalaman yang dikongsi buat orang ramai ini bagus untuk dijadikan iktibar kepada para wanita lain di luar sana untuk lebih berhati-hati selepas ini.  Mari kita ikuti perkongsian beliau.

Sumber: Wa Ell

Nur Farra

writ.er / [rahy-ter]
-noun
1. a peculiar organism capable of transforming caffeine into books.

Kami Juga Bersosial

Sekiranya anda ingin mendapat berita dari Siakap Keli pada 'News Feed' media sosial, anda boleh ikuti kami di