Siakap Keli

Parkson Ada Promosi Kaw-Kaw Untuk Semua Jenis Kasut Sukan, Kasual Dan Formal Lelaki, Wanita Dan Kanak-Kanak

Adalah biasa bagi kita rakyat Malaysia jika ingin membeli belah pasti akan mencari lokasi yang mempunyai potongan harga terutamanya melibatkan pakaian berjenama.

Apabila kita ke sesebuah butik, ada yang menawarkan potongan hanya sekitar 20%-30% sebagai promosi, itu pun hanya beberapa barangan terpilih yang selalunya stok lama.

Tapi lain pula yang terjadi di gedung membeli belah terkenal, Parkson apabila mereka tampil mengadakan jualan potongan harga sehingga 60% – 70% untuk semua jenis kasut yang ada di store mereka termasuk produk terbaru di mana kempen Promosi ini diberi nama “Mad About Shoes” yang telah pun bermula sejak 31 Ogos 2018 dan akan berakhir pada 17 September 2018 ini.

Ia adalah promosi yang ‘wajib serbu’ untuk semua rakyat Malaysia perlu ambil peluang ini bagi mendapatkan kasut sukan, kasut kerja, kasut sport, kasut pakai makan angin berjenama untuk semua golongan wanita, lelaki dan kanak-kanak bagi kegunaan harian kita.

Kami dimaklumkan terdapat dua jualan potongan harga berbeza iaitu bagi Non Elite (semua store) store dan Elite Store (Pavilion, KLCC, 1 Utama dan Gurney Plaza.)

Jom cuci mata dulu sebelum serbu Parkson

Murahnya, jadi korang yang sedang mencari kasut tu atau nak tambah koleksi bolehlah serbu Parkson sekarang, bukan senang nak jumpa kasut jual harga sale kaw-kaw macamni, serbu sebelum 17 September 2018, jika terlepas tarikh tu, harga akan kembali seperti biasa.

Sementara stok masa ada, korang yang merupakan member Parkson kalau beli belah di Parkson RM150 dan ke atas akan mendapat beg exclusive di semua stor Parkson. Jika anda membeli belah di Parkson Elite Pavilion, Parkson KLCC, Parkson 1 Utama atau Parkson Gurney Plaza, anda akan menerima beg “Shoe Organizer” dengan pembelian RM250 dan ke atas. Bagi mereka yang bukan member Parkson, anda boleh memohon (apply) melalui laman web berikut www.parkson.com.my / muat turun apikasi (apps) Parkson sekarang!

*Offers are valid for Bonuslink/Parkson Card Members only. Non-members, with any store wide purchase of normal priced items.


T&C applied

Apa-apa untuk maklumat lanjut boleh layari laman Parkson Website atau Parkson Facebook atau Instagram Parkson.

Mohd Firdaus

Tak Makan Ikan Siakap Dan Ikan Keli

Editor: Mohd Firdaus

Kami Juga Bersosial

Sekiranya anda ingin mendapat berita dari Siakap Keli pada 'News Feed' media sosial, anda boleh ikuti kami di