Siakap Keli

Nak Menangi Tiket Percuma Ke Dota 2, The Kuala Lumpur Major? Ini Caranya

Seperti yang ramai peminat sudah maklum yang permainan E-sukan paling gempak di dunia iaitu Dota 2, The Kuala Lumpur Major buat pertama kalinya akan dipertandingkan di negara kita pada 16 -18 November ini di  Axiata Arena, Bukit Jalil.

U Mobile dengan bangganya bersama PGL, EGG dan IMBA menaja Kejohanan Dota 2, The Kuala Lumpur Major, sebanyak 16 pasukan daripada seluruh dunia akan bersaing untuk merebut hadiah terkumpul bernilai USD1 juta dalam Kejohanan Major yang pertama kali diadakan di Kuala Lumpur.

Peserta dapat merebut hadiah yang ditawarkan daripada tempat pertama USD350,000 (RM1.45 juta) hingga ke tempat 16 iaitu USD10,000(RM41,000).

Sudah pasti berita ini akan membuatkan ramai peminat E-sukan berasa teruja kerana sudah lama mereka menunggu saat ini berlaku di mana ramai jaguh-jaguh Dota 2 akan berkumpul di Kuala Lumpur.

Tiket yang ditawarkan pula bermula serendah RM180 untuk kategori Ancient, RM330 untuk kategori Divine dan RM600 untuk Immortal.

Dan berita baik buat anda semua, 100 pasang tiket daripada kategori Immortal, Divine dan Ancient telah diperuntukkan kepada pelanggan U Mobile untuk menonton Kejohanan KL Major secara langsung di Axiata Arena. Ikuti langkah mudah di bawah untuk menyertai

Peserta hendaklah:

1.SMS KLM ke 28121 untuk sertai.

2.Jawab satu soalan mudah.

Anda hanya perlu berbelanja lebih dengan U Mobile untuk meningkatkan peluang anda untuk menang!

Jika anda bukan pengguna U Mobile, bertukar ke U Mobile  sekarang dan dapatkan 15 penyertaan dengan serta merta!

Pengguna U Mobile pula akan memperoleh 20 PENYERTAAN bagi setiap RM30 yang dibelanjakan untuk semua perkhidmatan U Mobile.

Selain itu, bagi pelanggan yang membeli kod STEAM melalui U Mobile turut berpeluang memenangi pas eksklusif untuk beramah mesra bersama pemain-pemain dan hadiah menarik lain.

Tempoh peraduan adalah dari 21 September 2018 sehingga 31 Oktober 2018, untuk maklumat lanjut boleh layari u.my/klmajor.

Apa tunggu lagi? Dapatkan pelan U Mobile sekarang.

Dapatkan Pelan Pascabayar Giler Unlimited GX50 dengan hanya RM50 sebulan untuk meningkatkan pengalaman permainan dalam talian anda dengan lebih giler dengan data tanpa had untuk segala aplikasi (tanpa had sepanjang masa setiap hari) dan panggilan tanpa had ke semua rangkaian.  Dapatkan Pelan Pascabayar Giler Unlimited GX50 dengan hanya RM50 sebulan.  Setiap pendaftaran baharu akan menerima 15 penyertaan untuk peraduan dengan serta merta.

Pengguna prabayar juga boleh mendapatkan Prabayar Giler Unlimited GX30 yang dilengkapi dengan data TANPA HAD untuk semua aplikasi. Hanya RM30 sebulan tanpa caj tersembunyi.  Setiap pendaftaran baharu akan terus menerima 10 penyertaan dengan serta merta untuk menyertai peraduan.

Daus Ishak

Jangan terpaku terlalu lama dengan kejayaanmu

Dari Wiser.my

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.