Siakap Keli

Menang Tiket VIP Kuala Lumpur Major, Acer Predator Gear Dan Hadiah Lebih RM45 Ribu Jika Anda Order KFC Delivery Online Sekarang

Sebut sahaja KFC, mesti semua terbayangkan keenakkan ayam goreng dan sajian makanan segera yang sedap hingga menjilat jari. Lebih mudah, pesan sahaja KFC Delivery online, makanan dah sampai depan pintu. Contoh untuk anda yang kaki game, penghantaran makanan mesti jadi satu pilihan bila tengah fokus ‘berperang’ di rumah kan. Lebih mudah dan pantas.

Alang-alang dah pesan KFC Delivery online, ini berita baik untuk anda semua terutamanya gamers dan peminat Dota 2. KFC Delivery berbesar hati memberi anda peluang memenangi tiket VIP Kuala Lumpur Major secara percuma bagi menonton kejohanan E-sukan paling gempak di dunia iaitu Dota 2 secara langsung di Axiata Arena Bukit Jalil pada 16-18 November ini.

Seperti sedia maklum, Dota 2, The Kuala Lumpur Major buat pertama kalinya akan dipertandingkan di Malaysia. Jadi rebut peluang keemasan ini untuk melihat secara dekat jaguh-jaguh dota dari 16 pasukan seluruh dunia berentap dengan hebat.

Tunggu, bukan itu saja. Mana cukup. Anda juga berpeluang membawa pulang laptop gaming Acer Predator, dan aksesori bernilai lebih RM45 ribu untuk dimenangi. Wow, memang lumayan!

Bagaimana? Cara untuk mendapatkannya sangat mudah. Anda hanya perlu mengikuti dua langkah di bawah untuk menyertai.

Peserta hendaklah :

1. Daftar di KFC.com.my/Dota2KLMajor

2. Tempah KFC delivery anda secara online dalam tempoh pemberian.

Lagi banyak anda order di KFC Delivery online, lebih tinggi peluang anda untuk menang. Mana tahu anda pemenang bertuah yang kami cari.

Tempoh pemberian adalah dari 9 Oktober sehingga 31 Oktober 2018, untuk maklumat lanjut layari sahaja  https://KFC.com.my/Dota2KLMajor

Apa tunggu lagi? Jom tempah KCF Delivery online sekarang juga sebelum tarikh tutup penyertaan.

Sha Rossa

Manis macam 'Rosalinda' tapi bukan dia.

Kami Juga Bersosial

Sekiranya anda ingin mendapat berita dari Siakap Keli pada 'News Feed' media sosial, anda boleh ikuti kami di