Siakap Keli

(Video) Cuba Ni, ‘Korean Instant Glow’ Terus Dapat Rasa Kelainan Selepas 30 Minit

Ramai yang tak berkelip mata setiap kali tengok kecantikan artis Korea dengan kulit yang gebu, licin dan cantik! Geram sangatkan?

Bila rasanya nak dapat kulit cantik macam tu?

Kita tahu orang Korea ni sangat menjaga pantang-larang demi nak cantikkan kulit.  Ada yang sampai 16 produk dengan rutin harian perlu diikut demi nak cantik mulus macam mereka.

Kredit: Pinterest

Baru-baru ni kecoh bila viral ada rawatan muka yang boleh hasilkan kulit yang cerah serta merta tanpa masalah bengkak atau merah-merah selepas rawatan.

Dengar kata, buat sekali rawatan je dah boleh dapat result yang cepat! Sepantas 30 minit sahaja! Sekali buat, kulit cerah semi-kekal selama 2 minggu. Bestnya kan?

Untuk kesan yang tahan terbaik, rawatan ini memerlukan rawatan yang berterusan.  Maka, hasilnya memang kulit akan jadi putih, mulus sebiji macam artis Korea!

via GIPHY

Apa nama rawatan tu?

Korean Instant Glow! Ini jawapannya.  Kalau nak tahu, rawatan ni bukan sahaja mampu membuatkan muka persis selebriti Korea, tapi boleh tegangkan kulit jadi lebih muda daripada usia.

Rawatan paling terkenal di Korea membuatkan wajah glowing berseri-seri 

Rawatan ini membolehkan wajah kelihatan lebih cerah dan sihat kemerah-merahan dalam masa 30 minit dan kesannya boleh bertahan sehingga 2 minggu!

Kesan semi kekal ni umpama bersolek setiap masa dan juga menghalang sel rosak kesan daripada sinaran matahari.

Menggunakan produk berkualiti tinggi dan di import terus dari Korea, ianya selamat dan halal digunakan.  Rawatan ini berbeza dengan rawatan wajah lain kerana tiada ‘downtime’ dan kesannya boleh dilihat selepas rawatan!

Dekat mana nak buat Korean Instant Glow ni?

Pada 25 November 2018, Ahad ini, Klinik Kecantikan Nadzskinfinity menjemput orang ramai untuk hadir bersempena pelancarannya di Shah Alam.

Apa yang menariknya, sesiapa sahaja yang datang pada hari Ahad ini akan berpeluang menerima rawatan Korean Instant Glow dengan harga yang terlajak murah serendah RM99 terhad kepada yang terawal!

Selain itu, para pelanggan juga boleh memenangi cabutan bertuah bernilai RM5,000 dan pelbagai aktiviti lain dijalankan seperti tutorial make up, permainan untuk anak-anak dan goodies bag bagi mereka yang terawal!

Tunggu apa lagi! Mana nak cari klinik kecantikkan yang terus dapat result sejurus selepas rawatan kan?

Semuanya ada di Nadzskinfinity! Jangan lupa hari pelancaran Klinik Nadzskinfinity.

  • Bertempat di Seksyen 7 Shah Alam
  • Dari jam 9 pagi sehingga 5 petang
  • 50 orang terawal akan dapat Goodies Bags istimewa
  • PERCUMA makeup tutorial 
  • Cabutan bertuah RM 5,000 untuk dimenangi
  • 10% diskaun produk kecantikan
  • Unlimited pakej kecantikan

Selain rawatan wajah, Nadzskinfinity juga ada tawarkan rawatan pelansingan badan juga secara percuma di hari pelancaran Ahad ini, 25 November 2018. Untuk maklumat lanjut layari Facebook rasmi Nadzskinfinity atau berhubung terus di +6012 691 0070.

Untuk memudahkan perjalanan, boleh guna aplikasi Waze: Nadzskinfinity

Nur Farra

writ.er / [rahy-ter]
-noun
1. a peculiar organism capable of transforming caffeine into books.

Tambah komen

Sumbang Artikel Anda

Anda suka menulis dan berkongsi? Tetapi tiada medium yang sesuai? Anda dialu-alukan untuk menulis di Siakap Keli sekiranya penulisan anda itu suatu perkara yang manfaat.

Kami Juga Bersosial

Sekiranya anda ingin mendapat berita dari Siakap Keli pada 'News Feed' media sosial, anda boleh ikuti kami di