Siakap Keli

Jualan Istimewa 4 Hari Dengan Pulangan Baucar Tunai, Under Armour, Skechers, Carlo Rino, Beauty Scents Dan Banyak Jenama Lain

Hujung tahun sudah sebati dengan jualan Sale, sudah pasti ramai anda di luar sana tertunggu-tunggu di manakah lokasi-lokasi pusat membeli belah yang bakal menawarkan harga runtuh menjual barangan berjenama.

Kebelakangan ini, nama Mitsui Outlet Park KLIA Sepang bukanlah satu nama yang asing lagi, ramai sudah tahu yang outlet membeli belah terkemuka ini merupakan lubuk untuk Sale yang tiada tandingan lagi.

Terbaru, outlet membeli belah Mitsui Outlet Park KLIA ini tampil lagi dengan jualan murah untuk barangan berjenama di mana kali ini beberapa jenama terkenal mengadakan sale potongan sehingga 90%.

Antara jenama terkenal terlibat adalah Skechers, Under Armour, Carlo Rino dan Beauty Scents di mana jenama-jenama ‘mahal’ ini sedang mengadakan Sale kaw-kaw hanya di Mitsui Outlet Park KLIA.

Nak tulis panjang-panjang tak guna, biar di bawah gambar berbicara.

Skechers (18 Disember 2018 – 1 Januari 2019)

Under Armour 

Carlo Rino (21 – 25 Disember 2018)

 

Beauty SCENTS (21 – 25 Disember 2018)

Bukan hanya sale, jika anda berbelanja minimum RM1,000 dalam maksimum 4 resit, anda layak untuk mendapat semula wang anda bernilai RM100.

Jadi, apa tunggu lagi, bukan senang nak dapatkan harga kaw-kaw murah macamni, siap boleh claim Cash Back lagi.

Mohd Firdaus

Tak Makan Ikan Siakap Dan Ikan Keli

Editor: Mohd Firdaus

Kami Juga Bersosial

Sekiranya anda ingin mendapat berita dari Siakap Keli pada 'News Feed' media sosial, anda boleh ikuti kami di