Siakap Keli

Geram Kerana Degil Tak Dengar Cakap, Wanita Bunuh Dan Tetak Badan Anak

Seorang wanita berusia 23 tahun disyaki membunuh anak kandungnya dan menetak badan mangsa serta menyorokkannya di dalam sebuah beg sebelum melaporkan kepada polis bahawa anaknya hilang di culik.

Nakira M.Griner, 24, mengakui dia membunuh anak lelakinya yang berusia dua tahun kerana geram terlalu degil dan enggan dengar cakap selain tidak mahu menjamah makanan yang disediakan.

Mangsa dipercayai ditampar sekuat hati hingga terjatuh dari tangga dan meninggalkan kesam lebam di bahagian muka. Namun, Nakira tidak mengendahkan atau memberi sebarang bantuan kepada anaknya dan kemudiannya membunuh serta mengerat mayat mangsa selain membakarnya.

Sebelumnya, Nakira membuat laporan polis kononnya dia  diserang oleh penjahat sebelum anaknya diculik. Namun siasatan yang dijalankan polis tidak menemui sebarang tanda-tanda berlakunya sebarang kes rompakan dan penculikan.

Menurut laporan tempatan, polis yang melakukan proses pencarian mangsa akhirnya menemui mayat kanak-kanak yang telah dikerat dan dibakar itu di dalam beg tangan milik Nakira yang diletakkan dibawah pokok hadapan rumah.

Susulan itu, suspek kini berada dalam tahanan polis atas kesalahan mencederakan, menyiksa dan membunuh anak kandungnya sendiri.

Sumber: NJ.com

Aisha Ratnila

"Don't be distracted by criticism. Remember the only taste of success some people get is to take a bite out of you."

- Zig Ziglar

Dari Wiser.my

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.