Siakap Keli
Gambar: Tribun Medan

Hanya Guna 3 Bahan Murah Gadis Ini Share Tips Lebatkan Rambut

Sebagai mahkota wanita rambut merupakan bahagian penting bagi penampilan seseorang wanita. Rambut yang indah dan terawat sudah tentu menjadi keinginan para wanita di luar sana. Tanpa penjagaan rambut yang teliti dan rapi, sudah pastinya rambut seseorang individu mudah rosak, rapuh dan menipis.

Bagi yang mengalami rambut gugur dan semakin menipis anda wajib cuba petua yang dikongsi oleh wanita yang bernama Shehnaz Khan  ini telah berkongsi tips penjagaan rambut hanya dengan menggunakan 3 bahan murah yang boleh anda dapati di pasaraya sahaja. Selain bahannya yang mudah didapati iannya juga amat mudah disediakan.

Today i wanna share about rambut . Ramai kan yang mintak she share tentang penjagaan rambut selain dari bdan dan muka .

she nak share pada my followers how nak dapatkan rambut yang lebat ,dan kurangkan rambut gugur . Korang boleh tngok gmbar ye . Area mana yang nampak . She share gambar yang ikat rambut sebab when i ikat rambut sanggul ,its obvious gila nampak botak .

 

Gambar: FB Shehnaz Khan

She amalkan tak kerap pon .rasa rajin buat . Tpi alhmdulillah berkesan. Now rambut cantik . She suka ikut petua orang dulu . Its work and kalau rajin dapatlah hasil yang sangat superb .

Rambut she jenis lebat dan jenis rambut halus ,panjang and natural curl belah bawah ,.so thats why she ikat rambut sebab when she bukak dia akan jadi berat bila curl bwah tu mkin lama mkin curl so jdi cam semak sangat so tu lah motif she ikat rambut.

Pada yang ada msalah tu dan nak rambut panjang , lebat , bebas kelumumur ,inshallah boleh try ni . Memang berkesan sangat dan bahan bahan pon beli kat kedai je. Laki perempuan boleh cuba.

 

Gambar: FB Shehnaz Khan

Bahan bahan . 

 

Gambar: FB Shehnaz Khan

Semua beli kat mydin je. Aloevera tu beli kat guardian murah dan bagus . 

Some tips she untuk korang : lepas mandi tu lepas dh keringkan rambut , amik sikit aloevera gel tu ratakan kt rmbut .urut2 skit .buat stiap hari terutama malam . This for daily routine.

Alovera gel ni ponn best gila if time nak shampu rambut ,picit sikit campur dengan shampu .lembut sangat dan shining .

Untuk minyak zam2 tu pakai stiap hari. This is some tips . Pakai time malam nak tidur. Esoknya basuh .senang kan ?

Bau tkde lah teruk tapi if korang perasan indian girl rambut lebat gila kan ? Haa ni lah rahsia dorang .

she beli santan kotak sebab santan fresh tempat she susah nak dapat . Nak pakai fresh lgi bgus ,lagi recommend.

Hasilnya, taraaaa…rambut she makin lebat and shining.

 

Gambar: Shehnaz Khan

Sumber: Shehnaz Khan

Muhammad Helmi Razali

Kami Juga Bersosial

Sekiranya anda ingin mendapat berita dari Siakap Keli pada 'News Feed' media sosial, anda boleh ikuti kami di