Siakap Keli

(GAMBAR) Mimpi Jadi Kenyataan, Fasha Sanda Jadi “Bride of the Year” Dengan Sentuhan Klasik Rizman Ruzaini

HUAWEI P30 Berjaya Merakam Setiap Detik Indah Dengan Jelas Walaupun Dari Jauh.

Beberapa minggu lalu, kita telah meraikan sebuah percintaan yang bakal bertaut di antara Fasha Sanda dan Aidil Aziz semasa mereka mendedahkan foto pra-perkahwinan. Dan hari ini, Fasha dilihat telah mendedahkan di laman instagramnya sepasang gaun dengan cukup elegan.

Gaun yang dihiasi dengan butiran permata itu direka khas oleh pereka fesyen terkenal, Rizman Ruzaini. Rizman Ruzaini sangat terkenal dalam bidang perancangan perkahwinan dan telah mereka banyak pakaian untuk selebriti dan tokoh terkenal di negara ini.

Setiap karya dan rekaannnya menjadi impian setiap wanita. Daripada gambar ini, dapat lihat bahawa setiap jahitan dan butiran kemasan dihasilkan dengan cukup sempurna. Sentuhan dari pereka ternyata menyerlahkan lagi keanggunan wanita yang memakainya.  Mungkinkah ini adalah gaun yang akan dipakai Fasha Sanda Sewaktu Majlis Perkahwinannya?

Raikan Cinta Dengan Kecanggihan Teknologi

Imej yang dipotret oleh Fasha dan Aidil ketika sesi fotografi pra-perkahwinan mereka hanya diambil menggunakan HUAWEI P30. Ini membuktikan bahawa peranti Huawei P30 memiliki keupayaan untuk zoom secara revolutionary yang sangat jelas dan hebat.

Jangan lupa, hari ini pelancaran Huawei p30 akan berlaku di Paris. Ternyata kita akan dibuktikan oleh kecanggihan yang diinovasikan pada peranti pintar HUAWEI P30 ini. Tema ‘Rewrite the Rules pada majlis pelancaran ini akan membongkarkan tentang teknologi, ciri dan fungsi menarik HUAWEI P30.

Dan kita juga akan menantikan saat eksklusif pemotretan gambar sesi pemilihan baju pengantin dari Fasha Sandha dan Rizman Ruzaini.

Untuk mendapatkan maklumat lanjut dan sebarang promosi, layari sahaja Facebook atau Twitter Huawei Mobile. Jangan lepaskan peluang keemasan ini.

Jangan lupa saksikan secara perlancaran Huawei P30 secara langsung dari Paris hari ini di laman Youtube Huawei Mobile.Fildza Zainal

No matter what people tell you, words and ideas can change the world. So pick up the pen and write.

Dari Wiser.my

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.