Siakap Keli

(Video) ”Rupanya Hamadi Kena Tikam Banyak Kali,” Tak Lepas Untuk Tayangan TV, Noorkhiriah Kongsi Babak Sebenar Yang Dipotong

Drama bersiri Nur 2 arahan Shahrulezad Mohameddin yang berakhir semalam mendapat sambutan ramai sejak hari pertama tayangan. Sarat dengan pelbagai mesej positif, tak dapat disangkal lagi naskah hebat ini mampu membuatkan emosi penonton turun naik di depan kaca TV.

Salah satu yang mencuri tumpuan, watak Ustaz Hamadi lakonan Azhan Rani yang teruk dikecam penonton dan netizen di laman sosial. Setelah pelbagai kejahatan disembunyikan di sebalik imej agama, akhirnya Hamadi mati ketika dibunuh isterinya Aisyah pasti membuatkan ramai menarik nafas lega.

Menerusi Instagram Noorkhiriah, terdapat babak yang lebih panjang sewaktu dia menikam Hamadi namun tidak berjaya untuk dilepaskan bagi tayangan TV.  Dia sebenarnya menikam suaminya itu berulang kali hingga puas. Tonton video di bawah ini.

View this post on Instagram

Ecah bahagia walaupun disebalik tirai…Maafkan Ecah bang..Org yg Ecah sayang hujung nyawa di tangan Ecah..Ecah dah tak mampu…itu yg korang nak Ecah buatkan..korang penah terpikir?..akak pun tak penah tpikir tp itulah hebatnya idea abam @budakijat..sb itu sabar..Ecah pasti btindak..hambek kaw bunuh tanpa niat terus nak tgk full tikam kena tgk kat iflix…kt tv bahaya..sekali je tikam lepasss… nak tulis caption panjang2 tak mampu lagi…sebak..syg Ecah weh..tima kasih semua yg menonton..sapa yg maki Ecah,Ecah dah maafkan..Ecah happy naw..puas atau tidak dengan akhirnya..itulah akhirnya..atas nama Allah Ecah luv #familynur.. tak tersebut satu2… sayang semua…Lillahitaala🥰 @budakijat @fazli_radiusone @azhan_rani @aamyrarosli @syafiqkylez @fatimahabukar @jalaludinhassan @therajaatiqullah @azarazmi @eyra.hazali @jijiezainal @imanali71 @rienadiana_ @mathnirazak7 @kunamuzani @sefikkhair @onechinoiz_studios @ucheefukada @hakhisham @dramaradiusone @dramasangat #familynur🥰

A post shared by Noorkhiriah Ahmad Shapie (@khiriah17) on

Rata-rata netizen turut melemparkan pelbagai komen. Ramai yang meluahkan rasa puas hati mereka setelah melihat babak yang dipotong kerana terlalu geram dengan perlakuan Ustaz Hamadi dari episod pertama.

Kat TV cut, bertubi-tubi kena patutlah ecah masuk penjara

Baru puas hati tengok macam ni

Tengok tikaman banyak kali, rasa ‘tenang’ sikit

Patut dari dulu tikam macam tu

Fuh, lakonan sangat real

Sumber : khiriah17

Sha Rossa

Manis macam 'Rosalinda' tapi bukan dia.

Editor: Sha Rossa

Kami Juga Bersosial

Sekiranya anda ingin mendapat berita dari Siakap Keli pada 'News Feed' media sosial, anda boleh ikuti kami di