Siakap Keli

Halus Dan ‘Tajam’ Tapi Tak Melukakan, Ini Apa Yang Korang Boleh Dan Tak Boleh Buat Dengan Benda Ni

Selain baju tak kedut, tudung tak senget ataupun rambut tak kusut, apa lagi korang sebagai wanita tak boleh buat main-main?

Biar kami jawab, mesti make up kan? Percayalah, ada je gadis-gadis kat luar sana give up nak keluar rumah or cancel date kalau tetiba make up tak jadi.

via GIPHY

Yelah, soal keyakinan diri mana boleh buat main kan. Nanti kena judge pulak kalau make up tak siap. Habis semua benda nanti jadi tak kena hahaha

That’s why lah korang kena pilih eyeliner KATE TOKYO Super Sharp Liner EX 2.0, barang make up yang boleh buat korang happy, calit dekat mata terus jadi. Kami senaraikan apa yang TAK BOLEH dan BOLEH dibuat dengan KATE TOKYO Super Sharp Liner EX 2.0.

Apa yang korang tak boleh lakukan:

1. Marker Pen

Nampak macam sama tapi bukan marker pen ya, jangan pula korang guna buat penanda barang okay.

2. Bukan juga sebatang pen.

Ye, mata eyeliner ni tajam tapi janganlah korang guna untuk catat nota. Percayalah, ia lebih bernilai kalau korang letak kat wajah.

3. No, bukan berus warna.

Memang berus eyeliner ni lembut dan halus, tapi takkanlah korang nak buat berus warna lepas tu nak letak kat muka pulak, habislah kulit cantik korang nanti kan.

via GIPHY

Jadi, ini sebenarnya apa yang korang boleh buat

1. Dah tentu untuk solek wajah korang

Haaaa, ni baru betul. Korang boleh guna untuk buat apa je kat wajah korang. Nak cat it, wing it, atau nak lukis clown dekat wajah korang pun boleh. Tapi, apa kata korang make up elok-elok then ajak boyfriend date, mesti dia puji melangit punya tengok wajah korang, hehehe.

2. 3 Gaya eyeliner yang berbeza.

Korang mesti ada preference tersendiri kan, tapi ni ada tiga contoh korang boleh ikut. Mahu natural, boleh buat thick line. Suka style chic? Cuba buat small flick atau wing. Boleh jadi korang suka yang bold, jadi thick wing dan cat eye paling sesuai untuk wajah korang.

3. Mana-mana trend yang korang rasa sesuai

Inilah masanya untuk berkarya. Bebas, gayakan apa sahaja trend yang korang mahu. Hey, mana tahu korang boleh jadi trend setter, famous la nanti kan.

Haaa, mesti korang tak sabar nak cuba KATE TOKYO Super Sharp Liner EX 2.0 kan? Rileks, korang boleh dapatkannya sekarang sebab ia sudah pun dilancarkan Ogos ni.

Yang bestnya, eyeliner ni merupakan upgraded version daripada All Best Selling, Super Sharp Liner EX tau. So, hanya yang terbaik untuk korang.

So, eyeliner ni ada tiga pilihan warna iaitu BK-1 Intense Black, BR-2 Bitter Brown dan BR-1 Natural Brown. Pada kami, warna-warna ni memang sesuai betul dengan kulit wanita kat Malaysia ni.

Semua pilihan warna ini dijamin mempunyai warna terang, tahan lama tetapi mudah untuk dicuci. Setakat kena air atau peluh, easy job, takkan tertanggal punya.

Bulu berus halus sangat tu memang memudahkan korang untuk gayakan solekkan pada wajah. Tak perlu pun join mana-mana bengkel make up tau, guna eyeliner ni pun dah memadai dah.

via GIPHY

Lagi satu, rekaan pemegang nonaganol eyeliner ni dah ditambah baik. So, genggaman jadi lagi kukuh dan memudahkan make up korang nak buat nanti ok.

Jangan terkejut, KATE TOKYO Super Sharp Line EX 2.0 ni juga jadi pilihan utama wanita Jepun dan menguasai pasaran barangan kosmetik disana dari segi kuantiti jualan.

Kalau orang Jepun dah lama merasa kualiti barangan kosmetik terbaik, kini giliran untuk korang wanita kat Malaysia pulak.

Serbu cepat mana-mana stor Watsons dan SASA & AEON Wellness di seluruh negara sekarang untuk dapatkan produk KATE TOKYO Super Sharp Liner EX 2.0 yang best ni!

via GIPHY

Kalau tak sempat nak grab produk laku keras ni, haaa jangan risau, korang boleh beli melalui online stor di LAZADA dan juga Hermo.

Ikuti laman web dan Facebook KATE TOKYO untuk maklumat lanjut okay!

Fazidi

Dulu suka menulis. Sekarang suka menaip.

Tambah komen