Siakap Keli

Tangkap Gambar Je Boleh Menang? Tak Sangka Boleh Miliki Percutian Percuma Ke Thailand Dengan Cara ni

Siapa sangka kini, jenama Tao Kae Noi telah terkenal di seluruh dunia, memasuki lebih 7000 cawangan 7Eleven, kedai serbaneka lain serta pasaraya dan berada di 27 buah negara, woww.

Dan Seriously tak sangka dah hampir 15 tahun Tao Kae Noi jadi snek kegemaran ramai, woww, nak dekat 15 tahun dah guys!

So sempena menghargai sokongan dan kesetiaan peminat selama hampir 15 tahun ni, Tao Kae Noi ada surprise nak bagi kat korang!

Tapi sebelum dapat surprise tu, korang kena la join ni dulu! Senang sangat guys, korang hanya perlu follow 3 step mudah kat bawah ni untuk dapat surprise tu.

Peraduan Bergambar Di Media Sosial “Love Tao Kae Noi In Thailand” 

Tarikh Contest: 15 hingga 30 September 2019

[1] Beli

Korang hanya perlu beli produk Tao Kae Noi bernilai RM20.00 dalam satu resit di mana-mana kedai, cawangan pasar raya, kedai serbaneka 24 jam atau stesen minyak.

[2] Tangkap dan Kongsi

Tangkap foto kreatif korang bertemakan  ‘Love Tao Kae Noi di Thailand’ dan muatnaik foto tersebut dilaman Facebook atau Instagram dengan caption yang menjelaskan kenapa korang patut dipilih untuk pergi ke Thailand. 

[3] Letakkan tanda palang (#)

Oppss, jangan lupa letak tanda palang #LoveTaoKaeNoiInThailand sebelum upload ye!

[3] Pengesahan Penyertaan

Tulis nama korang atas resit tu. Kemudian ambil gambar resit dan mesej (DM) ke Facebook rasmi Tao Kae Noi Club Malaysia atau Instagram @TaokaenoiClubMY.


Mesti dah tak sabar nak tahu apa surprise tu kan?

Haa, sebab Tao Kae Noi sayang kat korang, ada banyak hadiah tau yang bakal korang menangi kalau join contest ni!

  • 5 pemenang utama akan memenangi pakej percutian pergi & balik serta penginapan ke Thailand dan makan malam eksklusif bersama boy band SBFIVE.
  • 6 pemenang mingguan (selama 2 minggu) akan memenangi baucer Shopee bernilai RM100.00.

6 pemenang mingguan akan diumum setiap hari Sabtu pada 5.00 petang (2 minggu sahaja). Manakala 5 orang pemenang hadiah utama akan diumumkan pada 7 Oktober 2019 jam 5.00 petang.

Semua pemenang akan dimaklumkan melalui mesej (Direct messange) dalam inbox mereka di Facebook atau Instagram.

Woow, best giler weh!

Bayangkan korang boleh pergi Thailand, melawat tempat yang super menarik kat sana, syurga percutian la kata kan gituuu. Haa, boleh la tangkap gambar upload dekat instagram kan? hahaha.

Ada banyak monumen bersejarah dan tempat shopping tau kat sini! Confirm kalau pergi sini korang dah taknak balik rumah dah.

Lagi satu, bukan tempat je yang cantik, makanan kat sini pun sedap-sedap tau! dah la banyak pilihan, boleh juling tau tak mata tengok.

Uihhh, boleh meleleh air liur tengok semua makanan kat sana, syiok giler guys!

Korang tak perlu bayar apa-apa pun, semuanya percuma!

Opss, bukan pakej percutian eksklusif saja tau! Pemenang juga akan dapat makan malam istimewa bersama dengan band popular seluruh Asia, SBFIVE!

Serius wey korang akan dapat makan satu meja dengan jejaka-jejaka yang kacak ni, OMG! Excited kan? SBFIVE ni mula debut pada tahun 2017, dorang ni memang terkenal di banyak tempat seperti China, Indonesia, Malaysia, Singapura, Filipina, Korea mahupun Brazil dan telah dipilih sebagai International Brand Ambassador kepada Tao Kae Noi.

Haa, ingat tau, Tao Kae Noi nak pilih lima orang pemenang sahaja tau!

Terma dan syarat contest

[1] Contest ni ‘Love Tao Kae Noi in Thailand’  ni bermula pada 15 hingga 30 September 2019, so penyertaan lebih dari tarikh yang dinyatakan tu takkan dilayan ye.

[2] Semua warganegara dan penduduk tetap Malaysia berumur 18 tahun ke atas boleh sertai contest ni: pembelian produk Tao Kae Noi mestilah sekurang-kurangnya RM20.00 dalam satu resit di semua kedai kecuali pembelian atas talian.

[3] Pekerja atau pihak yang bekerja dengan Tao Kae Noi tidak dibenarkan menyertainya.

Untuk makluman lanjut korang boleh lawat laman Facebook rasmi Tao Kae Noi Club Malaysia atau Instagram @TaokaenoiClubMY.

 Baik korang pergi beli cepat, nanti rugi kalau habis, goodluck guyss!

Fildza Zainal

No matter what people tell you, words and ideas can change the world. So pick up the pen and write.

Tambah komen

Dari Wiser.my

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.