Siakap Keli

‘Stress’ Bila Kena Beratur Panjang Nak Keluarkan Duit Di Mall, Ini Cara Paling Cepat ‘Shopping’ Tanpa Cash

Masa tu aku excited tau nak pergi mall sebab ada sale. Aku memang suka shopping time ada sale ni, jimat sikit. Yelaa, sapa je yang tak suka jualan murah kan?

Tapi tau tak, masa aku sampai mall tu nak keluarkan duit, peh, ramai sangat orang yang beratur weh!

Paling penat bila tengok orang beratur lama sangat kat ATM tu “Seriuslah, korang jawab exam ke apa kat mesin tu?”

Aku tahu, bila jadi macam ni ramai yang akan pilih untuk beli-belah secara atas talian (online). Lagi senang, jimatkan masa dan tenaga! 

Tapi, aku ada satu rahsia nak kongsi dengan korang ni. Yup, dah la tak perlu beratur, dapat enjoy jimat duit pulak tu!

Bayangkan, korang tak payah pergi mana-mana dan boleh beli apa sahaja yang korang nak dengan online shopping dan menggunakan GrabPay!! Lupakan 16 digits credit card dan debit card. Dan paling best, korang boleh berbelanja dengan harga lebih rendah dengan GrabPay Price.

Baskin Robbins

Psst, nak tahu tak, kalau korang guna GrabPay ni kat kedai Baskin Robbins kan, korang boleh dapat harga RM8.00 untuk Regular Scoop (N.P.: RM11.50) atau RM10.00 untuk King Scoop (N.P.: RM14.50) untuk Amazing Raisin & Pineapple Coconut.

Cepat pergi ke cawangan Baskin Robbins terdekat (seluruh Malaysia) sekarang sebab promosi ni sah sampai 31 Oktober 2019 je.

Baik korang pergi ke Baskin Robbins sebelum promosi ni habis, nanti menyesal tau. Hehe

PrestoMall

Bagi korang yang tak tahu pasal PrestoMall ni, sebenarnya dulu ia dikenali sebagai 11street. Haa, macam yang korang tahu apa pelbagai produk dan barangan yang dijual di sini.

Dari pakaian, alat elektronik, kosmetik hinggalah ke peralatan dapur, semuanya ada!

Saja nak kongsi dengan korang GrabPay tengah buat promosi di PrestoMall. Korang hanya perlu pergi ke page khas untuk GrabPay Exclusive Deals di sini. GrabPay Exclusive Deals ni hanya terhad kepada 1 kuantiti per item untuk setiap pengguna, tapi item promo yang lain tak ada had ye. Beli la banyak mana pun. 

Selain itu, korang juga boleh guna satu (1) daripada setiap jenis kupon (Store Cart Coupon, Shipping Fee Coupon, Bonus Coupon, & Shopping Cart Coupon) dalam satu transaksi sambil korang enjoy GrabPay Exclusive Deals. 

Jangan lepaskan peluang ni guys,  Ingat guys, kalau lambat habis la barang-barang yang korang nak tu! Rugi tau. Offer ni sah sehingga 31 Disember 2019 sahaja ye. Lagi beberapa bulan je kot! 

Online Shopping 

Korang Boleh Guna GrabPay Jugak Untuk Shopping Online, yayy!

Aku tahu, sekarang ni memang ramai yang suka shopping online kan. Yelaa, sebab beli online kan lagi senang. Korang tekan je butang order dan barang tu terus sampai depan pintu, hanya bayar kos penghantaran je.

So, GrabPay nak tambah lagi keseronokkan korang membeli-belah secara online

Dengan memberikan 20% rebat (maximum rebat RM 15) di HERMO, ZALORA, Photobook, dan BloomThis.

Seriously 20% gaiss, Banyak tu! Offer ni sah sehingga 30 November sahaja dan tiada pembelian minimum gais, untung gitu! 

Kenapa nak bayar mahal kalau korang boleh dapat harga yang lebih rendah bila dengan GrabPay Price kan? 

HERMO

Rebat 20% (maximum rebat RM 15) ni korang boleh gunakan kat portal beli-belah online lain jugak tau.

Aku kan suka beli skincare or barang make up kat HERMO dari dulu lagi. So, aku suggest korang pun try shopping kat sini. Yelaa, sebab HERMO ada pelbagai produk, jenama dan pilihan, barangan dari luar negara pun ada ye. 

Promosi ni sampai 30 November je tau, jangan sampai terlepas pulak yee. Maklumat lanjut korang boleh refer kat HERMO.

ZALORA

Ladies dan juga gentlemens yang suka shopping pakaian online, apa kata visit ZALORA sekarang. Selain mempunyai pelbagai fesyen baru, korang boleh enjoy 20% rebat (maksimum sehingga RM15) bersama GrabPay Price! Untuk tahu lebih lanjut macam mana nak guna GrabPay ni, korang klik je link ZALORA ni okay.

Photobook

Mungkin korang ada yang pernah try custom sendiri album gambar korang kat Photobook. Bukan album je, nak buat kalender, mug, baju, alatan menulis letak gambar korang pun boleh tau.

Bagi korang yang belum pernah cuba aplikasi ni, memang elok sangat kalau korang try guna GrabPay untuk buat personalised album korang kat sini.

Boleh simpan jadi kenangan guys. 

BloomThis

Eh, pernah dengar pasal BloomThis tak? Haa, mesti korang pernah bagi kat kawan, girlfriends atau parents korang suprise delivery kan?

Alaa yang bouquet coklat ada bunga dengan belon tu.

Lepas ni korang boleh la bagi dorang suprise dengan fresh flowers dari BloomThis ni, mesti dorang suka giler. Dah la cantik, eksklusif pulak tu.

Cumanya, kawasan penghantaran terhad di Lembah Klang, Pulau Pinang dan Johor sahaja

So Cepat guys, promosi ni limited time only! Sampai 30 November 2019 

Untuk maklumat lanjut mengenai GrabPay Price, sila rujuk di sini: https://grb.to/SiakapKeliPress

Fildza Zainal

No matter what people tell you, words and ideas can change the world. So pick up the pen and write.

Tambah komen

Dari Wiser.my

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.