Bos Besar MYDIN ‘Turun Padang’, Jemput Dan Minta Orang Ramai Suarakan Pendapat Tentang Harga Barang

Setiap kali orang sebut tentang barangan murah, automatik kita akan terus terfikir pasaraya MYDIN kan? Opss, bukan pasaraya je tau, ada emporium, kedai serbaneka, pasar raya mini dan bazaar MYDIN jugak!

Tak sangka kan, dulu MYDIN ni hanya sebuah kedai papan di Jalan Tok Hakim, Kota Bharu Kelantan. Tapi kini MYDIN telah berjaya menguasai kebanyakan tempat dengan lebih dari 74 cawangan di seluruh negara. Terbina dengan wang hasil titik peluh sendiri, MYDIN sememangnya dikenali sebagai salah satu syarikat pemborong dan peruncit terbesar di Malaysia. Hebat.

Haa, mesti korang dah tahu yang sekarang ni Datuk Wira Dr Haji Ameer Ali bin Mydin lah yang menjadi Pengarah Urusan kepada rangkaian Pasar Raya Mydin Mohamed Holdings Berhad.

Datuk Ameer ni adalah anak ketiga kepada pengasas Pasar Raya MYDIN, Tuan Mydin Mohamed bin Ghulam. Yelaa, ke mana tumpahnya kuah kalau tak ke nasik, ye tak?

Datuk Wira Dr Haji Ameer Ali bin Mydin

Tapi ramai yang masih tak tahu yang Datuk Ameer ni sebenarnya adalah pemegang Sarjana Perniagaan Antarabangsa dari Sonoma State University di California dan dididik tentang selok belok dunia perniagaan ni sejak dari kecik oleh ayah beliau sendiri.

Jadi, mungkin inilah peluang terbaik korang untuk ‘bersua muka’ dengan Datuk Ameer. Sebab Datuk Ameer ada something special nak kongsikan dengan korang.

Opss, tapi sebelum tu nak bagitahu ni,

Untuk hargai sokongan orang ramai selama 62 tahun, MYDIN nak buat promosi gempak kat MYDIN Super Brand Day di Shopee, wowww.

Ni kali pertama tau MYDIN bekerjasama dengan Shopee untuk jayakan Super Brand Day. Bayangkan, selalunya korang kena pergi pasaraya untuk beli barang-barang kan? Kali ni korang just pilih, klik dan barang tu akan sampai ke depan pintu rumah korang!  Korang bukak je aplikasi Shopee, klik link kat sini dan shopping, mudah sangat guys!

Promosi MYDIN Super Brand Day ni bermula dari 22 September 2019 hingga 29 September 2019 je. Haa, apa tunggu lagi, cepatlah shopping sekarang, boleh dapat potongan harga sehingga 68% tau.

Cepat-cepat setkan dalam kalender korang tarikh-tarikh MYDIN Super Brand Day ni, nanti terlepas rugi! Jangan lupa set alarm sekali okay supaya korang tak lupa. Hehehe

[1] 22 September 2019 & 23 September 2019

Barangan bayi, runcit (Groceries) dan barangan untuk haiwan peliharaan (pets). Potongan harga sehingga 49%.

[2] 24 September 2019 

Barangan bayi dan permainan (toys). Potongan harga sehingga 42%.

[3] 25 September 2019

Barangan bayi, produk kesihatan dan kecantikan (Beauty & Health) & Fesyen (Fashion). Potongan harga sehingga 68%.

Selalu tengok dalam majalah je kan? Kali ni tengok Datuk Ameer Secara ‘live’ pulak!

Ingat tak tadi kami ada kata yang Datuk Ameer ada something special nak bagitahu kat korang kan? Haa, jangan lupa ready siap-siap pada 26 September 2019 tau. Datuk Ameer akan live di Shopee pada jam 7 malam.

Mana tahu kan masa ni dia bagi harga super special kat korang, dapat diskaun atau hadiah ke kan? Korang boleh jugak nak tulis komen kepada dia atau bertanyakan soalan kat ruangan komen tu.

Bukan selalu tau dapat peluang macam nih! Bukan senang nak ‘face to face’ dengan salah seorang usahawan terhebat kat Malaysia tau.

[5] 27 September 2019 

Barangan Rumah (Home) dan Gaya Hidup (Living). Potongan harga sehingga 60%.

[6] 28 September 2019 

Peralatan dan Perkakasan Rumah (Home Appliances). Potongan harga sehingga 43%.

Jualan Pecah Gudang Di Shopee, Kita #KasiSampaiLicin!

Hari terakhir selalu mestilah gempak! So, MYDIN nak bagi harga terbaik kat korang. Ingat, 29 September 2019,  korang kena cepat untuk rebut promosi #KasiSampaiLicin ni.

Jangan lambat, nanti barang habis, menangis pulak sebab peluang ni bukan datang hari-hari tau.

Dah la dapat potongan harga, dapat pulak baucar MYDIN. Bertambah-tambah la jimat guys!

Bila dah murah tu, mestilah korang nak borong banyak-banyak kan. Tapi kat MYDIN Super Brand Day ni special sikit, sebab makin banyak korang beli makin banyak potongan harga yang korang dapat, barulah untung!

Bukan tu je, setiap hari sepanjang MYDIN Super Brand Day ni akan ada Deals Of The Day. Kat sini akan ditunjukkan barangan yang diberikan potongan harga pada hari tersebut.

Bukak Shopee, boleh check harga-harga barangan MYDIN yang murah kat situ. Mana tahu nasib korang baik, dapat diskaun sehingga 70% kan?

Mesti semua dah excited! Haa, cepat ketuk pintu rumah jiran-jiran korang, bagitahu mereka pasal ni. Untuk korang yang masih belum download Shopee, cepat muat turun sekarang sebab MYDIN Super Brand Day dah start dah!

MYDIN memang murah, tapi promosi hebat paling murah di Super Brand Day ni bukan hari-hari. Rugi kalau korang terlepas peluang ni.

Jangan lupa klik link MYDIN Super Brand Day untuk nikmati semua promosi special ni. Untuk maklumat lanjut, korang boleh lawati laman Facebook Rasmi MYDIN dan laman web MYDIN yee.

Fildza Zainal

No matter what people tell you, words and ideas can change the world. So pick up the pen and write.

Tambah komen