Siakap Keli

“Serious Best, Tukar Pelan Telefon Siap Dapat Duit Balik RM180”

“Serious best, tukar pelan telefon siap dapat rebat RM180”

Siapa je yang tak nak kalau ada orang bagi duit macam tu je? Bukan rebat tapi tunai tau. Ish.. bukan sikit-sikit pula tu.

Cash apa tu? Macam mana nak dapatkan?

Celcom baru-baru ini mengumumkan tawaran rebat tunai sehingga RM180 untuk pelanggan sedia ada dan juga pelanggan baru. Wow

via GIPHY

Cara nak dapatkan cashback ni mudah je. Tapi, sebelum tu kitaorang nak bagitahu korang akan rugi besar kalau baca je tapi tak buat. Okay, jom start.

First, apa yang perlu korang buat adalah dengan menukar mana-mana lima (5) pelan eksklusif yang ditawarkan melalui kempen ini seperti Gold 20GB, Gold Plus 40GB, Gold Supreme 50GB, Platinum 60GB dan Platinum Plus 100GB

Kalau korang perasan dekat table atas tu ada bagitahu berapa cash rebate yang korang akan dapat berdasarkan pelan-pelan yang ditawarkan bermula dari RM90 sehingga RM180.

Korang boleh pilih Celcom Mobile Plan yang disediakan dari 20GB sampailah ke 100GB. Paling best semua plan ni bagi korang unlimited calls ke semua rangkaian lain dan PERCUMA 100GB Super Video Walla™. Tak tahu Video Walla tu macam mana, jom tengok video bawah ni.

Rugi kalau korang tak tukar pelan ni. Tapi, kempen ini hanya sah untuk pelanggan sedia ada yang tidak terikat dengan mana-mana kontrak Celcom. So, korang kena check balik kontrak korang tu tamat bila ya.

Macam mana nak dapatkan cash tu dengan Celcom Mobile Plan. Ikuti tiga (3) langkah mudah ni.

  1. Pilih Pelan Celcom yang korang pilih melalui Celcom Online Shop.
  2. Check-out dan buat pembayaran dalam talian.
  3. Nikmati rebat tunai korang daripada bil bulanan pertama. Yay mudahkan?

Tawaran Online Postpaid Cashback Cash Rebate ni berbaloi untuk korang langgan sebab setiap pelan confirm akan dapat cash rebate untuk dinikmati.

Cara nak tukar pelan ni hanya boleh dibuat melalui dalam talian je tau. Korang boleh klik link ni dan pilih pakej Celcom Mobile Plan yang bersesuaian dengan penggunaan harian.

Untuk maklumat lanjut berkenaan promosi ini mahupun tawaran lain, sila layari laman sesawang rasmi Celcom.



Tambah komen

Dari Wiser.my

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.