Siakap Keli

Cantik Sangat, Wanita Ini Kongsi Cara Dapatkan Payung Limited Edition Secara Percuma

Aku excited sangat nak bagitahu kat korang ni. Aku baru je dapat Payung Juara Milo limited edition. Ya ampun, seriously cantik weh!

Paling best, aku dapat payung ni percuma je guys. Betul la, free je! Haa, ni yang aku nak share kat korang.

Selalu korang beli pack MILO, mesti korang akan buang bungkusan tu kalau dah habis kan?

Tapi kali ni jangan buang tau, sebab MILO ada satu program penebusan special untuk korang.

MILO nak berikan Payung Juara secara percuma kalau korang follow beberapa simple steps!

Bayangkan, korang dah siap cantik-cantik nak pergi kerja atau kelas tiba-tiba hujan. Habis make up, baju dan kasut korang tu aihh!

Tapi bila korang pakai Payung Juara ni, takda la kena hujan kan? Lagipun free je guys kalau follow steps yang betul, rugi tau tak grab peluang ni.

Seriously, memang berbaloi sangat sebab Payung Juara ni besar tau, 60 inci (Golf size umbrella). Lepas tu, payung ini ada double canopy, so angin boleh masuk melalui ruang tu.

Paling best sebab Payung Juara ni ada 4 design yang berlainan, semua lawa-lawa weh!

Tapi kena ingat yang tarikh penebusan untuk setiap rekaan adalah berbeza tau.

Haa, cepat-cepat setkan dalam kalender korang tarikh penting ni, nanti terlepas rugi! Jangan lupa set alarm sekali okay supaya korang tak lupa. Hehehe

Payung Juara design A dan B (5 Oktober 2019 hingga 17 November 2019)

Payung Juara design A dan B (18 November 2019 hingga 29 Disember 2019)

Mesti korang dah tak sabar nak tahu cara macam mana nak dapatkan Payung Juara ni kan?

Senang sangat guys, korang hanya perlu follow simple steps ni untuk redeem Payung Juara:

[1] Beli produk MILO dan bungkusan MILO (Pastikan tarikh tamat tempoh adalah pada Oktober 2019 atau yang terkini)

[2] Tekan link INI untuk muat turun borang penebusan Payung Juara. Isikan maklumat yang diperlukan.

[3] Tebus Payung Juara korang secara eksklusif di kaunter penebusan terpilih atau van MILO yang ditetapkan di SINI. Tiada penebusan melalui pos. 

Jangan lupa guys yang jadual senarai lokasi adalah senarai tentatif dan tertakluk kepada sebarang perubahan. 

So, better korang semak semula jadual tu sebelum pergi ke lokasi penebusan Payung Juara MILO ni. 

Setiap 40 point boleh tebus satu Payung Juara dan korang hanya boleh menebus untuk diri sendiri sahaja.

Langkah mudah yang boleh korang follow untuk tebus Payung Juara

Oppss, jangan lupa share kat kawan atau jiran-jiran korang pasal berita best ni tau. Boleh kumpulkan kempat-empat design menarik Payung Juara ni!

Promosi ni terhad tau, bermula 5 Oktober 2019 hingga 29 Disember 2019 je. Untuk maklumat lanjut, korang boleh lawati laman Facebook Rasmi MILO Malaysia dan laman web Payung Juara MILO yeee.

Fildza Zainal

No matter what people tell you, words and ideas can change the world. So pick up the pen and write.

Tambah komen

Dari Wiser.my

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.