Siakap Keli

Daripada Harga RM799 Je, Huawei Y9 Series Bagi Korang Storan, Skrin Lebih Besar Dan Bateri Tahan Lebih Lama

Kalau sebut pasal telefon pintar dekat Malaysia, memang banyak jenama-jenama yang terkenal ada dalam pasaran. Tapi, bila sebut je jenama Huawei, rasanya satu Malaysia akan teruja dan sentiasa tertunggu-tunggu produk terbaru daripada Huawei sebab harga yang berpatutan, kualiti yang terjamin dan yang paling penting dilengkapi dengan teknologi terkini.

Untuk memenuhi permintaan pelanggan yang sentiasa dahagakan produk baru dari Huawei, Huawei perkenalkan sebuah lagi telefon pintar dari keluarga Y9 iaitu Huawei Y9s. Dengan harga rasmi RM999, Huawei Y9s ini  datang dengan spesifikasi yang BESAR.

Apa yang BESAR sangat tu? Pertama sekali, Huawei Y9s ini dilengkapi dengan storage yang besar sehingga 128GB. Memang tak boleh ‘brain’, harga bawah RM1000 tapi korang dapat smartphone dengan memori sebesar 128GB. Bayangkanlah, berapa ribu keping gambar, video, lagu dan apps yang korang boleh simpan dalam Huawei Y9s ni. 128GB pun tak cukup? Korang boleh dapatkan storan tambahan sehingga 512GB. Takkan tak cukup lagi bos.

Kalau sebut pasal telefon pintar dekat Malaysia, memang banyak jenama-jenama yang terkenal ada dalam pasaran. Tapi, bila sebut je jenama Huawei, rasanya satu Malaysia akan teruja dan sentiasa tertunggu-tunggu produk terbaru daripada Huawei sebab harga yang berpatutan, kualiti yang terjamin dan yang paling penting dilengkapi dengan teknologi terkini.

Untuk memenuhi permintaan pelanggan yang sentiasa dahagakan produk baru dari Huawei, Huawei perkenalkan sebuah lagi telefon pintar dari keluarga Y9 iaitu Huawei Y9s. Dengan harga rasmi RM999, Huawei Y9s ini  datang dengan spesifikasi yang BESAR.

Apa yang BESAR sangat tu? Pertama sekali, Huawei Y9s ini dilengkapi dengan storage yang besar sehingga 128GB. Memang tak boleh ‘brain’, harga bawah RM1000 tapi korang dapat smartphone dengan memori sebesar 128GB. Bayangkanlah, berapa ribu keping gambar, video, lagu dan apps yang korang boleh simpan dalam Huawei Y9s ni. 128GB pun tak cukup? Korang boleh dapatkan storan tambahan sehingga 512GB. Takkan tak cukup lagi bos.

Rasanya dah lengkap dah smartphone tu kalau ada bateri besar tambah pulak dengan storage besar kan? Tapi Huawei Y9s ni belanja korang satu lagi yang besar iaitu skrin yang besar. Huawei Y9s ni dilengkapi dengan skrin 6.59 inch serta 91% screen-to-body ratio. Memang puas lah untuk korang main game atau layan video k-drama yang korang suka sangat tu.

Haa, sekarang baru korang faham kan kenapa Huawei Y9s ni smartphone yang BESAR. Hadir dengan bateri besar, storage besar, skrin besar dengan harga bawah RM1000 sahaja. Kalau korang memang tengah mencari smartphone yang berbaloi dengan harga memang Huawei Y9s ni jawapan paling tepat. Korang boleh juga dapatkan Huawei Y9 Prime 2019 yang juga datang dengan bateri, storage dan skrin yang besar dengan harga RM799 sahaja.

Mana nak dapatkan Huawei Y9s ni? Korang boleh dapatkan Huawei Y9s ini di SINI atau kalau korang dah tak sabar sangat boleh serbu Huawei Store yang berdekatan dengan korang. Dah beli tu jangan lupa tebus hadiah percuma tau.



Azmil

The best preparation for tomorrow is doing your best today. :)

Tambah komen

Dari Wiser.my

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.