Siakap Keli
Gambar: itv.com

“Tak Berniat Nak Kritik Nasi Lemak”, Netizen ‘Pelawa’ Katie Morley Datang Ke Malaysia, Rasa Nasi Lemak Sebenar

Memberikan ‘rating’ paling rendah kepada hidangan nasi lemak, seorang wanita daripada United Kingdom menerima kecaman hebat terutamanya daripada netizen Malaysia.

Apa tidaknya, Katie Morley menerusi laman Twitter miliknya telah mengkritik hidangan nasi lemak yang dihidangkan ketika sedang dalam penerbangan. Pendapat yang disuarakan olehnya nyata tidak dipersetujui oleh kebanyakan netizen daripada serata negara.

Ekoran itu, Katie Morley kembali membuat satu ciapan yang lain bagi menerangkan keadaaan yang sebenar. Menurutnya, dia tidak berniat untuk melukakan hati rakyat Malaysia terutamanya apabila mengeluarkan pendapatnya mengenai hidangan nasi lemak.

Saya dihidangkan dengan hidangan yang teruk. Harap suatu hari nanti saya dapat menikmatinya dengan hidangan yang sebenar.

Katie Morley menerangkan bahawa dia tidak pernah mengetahui mengenai makanan tersebut sebelum ini. Dia juga berharap agar dapat menikmati hidangan yang sebenar pada suatu hari nanti.

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen mempelawa Katie Morley untuk datang ke Malaysia bagi menikmati hidangan nasi lemak yang sebenar.

“Harapnya anda boleh datang ke Malaysia dan menikmati hidangan sebenar yang asli”

“Anda perlu datang ke Malaysia untuk menikmati hidangan sebenar”

“Anda boleh datang ke negara saya dan saya akan bawa anda ke tempat menarik bagi menikmati nasi lemak”

Sumber: Katie Morley

syafiq halim

Top Fan Sepanjang Masa

Azmil

The best preparation for tomorrow is doing your best today. :)

Tambah komen

Dari Wiser.my

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

error: