Siakap Keli
Gambar via Tourism Malaysia

Nak Bercuti Tapi Bajet Takde, Ikut Tips Ni Boleh Dapat Pakej Percutian Percuma

Percutian sememangnya merupakan perkara yang disukai oleh semua orang tanpa mengenal usia. Bukan sahaja dapat menenangkan minda, percutian juga adalah salah satu terapi diri bagi menangani stres dalam menjalani rutin kehidupan seharian.

Namun perkara yang paling penting dalam merancang percutian adalah bajet. Ramai yang bercita-cita hendak pergi bercuti namun terpaksa membatalkan hasrat itu kerana kekangan kewangan. Kini, anda tidak perlu bimbang lagi berkenaan perkara tu sebab Nu-Prep nak belanja anda untuk pergi bercuti tau.

Cara untuk mendapatkan percutian percuma ni mudah sahaja, anda hanya perlu beli mana-mana produk Nu-Prep atau Nu-Caffe untuk menyertai Peraduan Nu-Prep 12 Bulan 12 Destinasi yang dianjurkan. Selepas beli, muat naikkan resit pembelian produk tersebut pada borang pendaftaran di www.nuprep.com.my & daftar. Senang kan?

Untuk pengetahuan, masih belum terlambat lagi untuk anda menyertai peraduan tersebut. Ini kerana, pemenang peraduan akan dipilih setiap akhir bulan sepanjang tahun, dan anda akan berpeluang memenangi percutian istimewa. Hadiah percutian pulak bukan calang-calang, semua destinasi menarik yang ditawarkan terletak di luar negara. Bagi bulan ini, pemenang akan memenangi percutian ke Jeju yang terletak di Korea Selatan.

Tak tahu mana nak cari produk Nu-Prep ni? Senang je, anda boleh dapatkannya di Watsons, Caring, Guardian dan farmasi-farmasi yang berdekatan dengan anda.

Pastikan anda daftar sebelum 28, 29 atau 30 haribulan pada setiap bulan untuk memenangi percutian yang diimpikan. Cabutan bertuah akan diadakan melalui Facebook Live pada hari terakhir setiap bulan untuk mengumumkan pemenang bagi bulan tersebut.

Jangan risau sekiranya anda daftar pada hari terakhir bulan tersebut kerana pendaftaran anda akan dibawa ke bulan hadapan.

Jadi tunggu apa lagi? Beli, daftar & terbang! Untuk maklumat lanjut, sila layari nuprep.com.my atau ikuti Facebook rasmi Nu-Prep.

Aqmal Ezany

I write what is right

Tambah komen

Dari Wiser.my

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

error: