Siakap Keli

Hanya 50 Sen Sebiji, Penggantung Plag Ini Buat Kabel-Kabel Di Dapur Korang Nampak Kemas

Siapa saja yang tidak sakit mata bila rumah tetap bersepah walaupun berkali-kali kemas? Korang mesti stress kan?  Tambah-tambah lagi kalau tengok wayar berselirat di lantai atau di kabinet dapur.

Ye, silap hari bulan boleh tersadung dek kerana tidak perasan wayar bersepah dilantai.

Jadi, hari ini SK ingin berkongsi tips menarik dari perkongsian oleh Khairunnisa Mohamad Roslan di laman Facebooknya mengenai benda ‘ajaib’ untuk rumah ada kelihatan lebih kemas dan teratur.

Jom kita lihat apa yang menarik untuk dikongsi kepada anda semua.

“Tips dapoq (dapur dalam bahasa utara) kemas bukan dapoq serabut…”

Dapatkan plug hook wall di SINI

Table top mesti kena lap bagi merelit sampai nampak semua bekas-bekas  jerawat ka dagu dua lapih tu~ sambil lalu, sambil masak, lepas masak, sebelum tidoq… Jangan kata nak boh pokok viral tu bagi sedut habuk, tuan tu kena jadi rajin.

Dapatkan plug hook wall di SINI

Lepas itu, beli penyangkut plug tu, bukan biar wire dengan plug dok melingkaq perangkap habuk… Pokok pun boleh mati kalau dok sedut habuk ampa (anda) tu.

 

Dapatkan plug hook wall di SINI

Dapatkan plug hook wall di SINI

Benda murah…benda helok, belilah.

 

Sumber: Khairunnisa Mohamad Roslan

Edayu

Lebih banyak menulis dari bersembang

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.