Siakap Keli

“Step Pertama Nak ‘Prank’ Pecahkan TV Lama Dia,” Idea Ni Anak-Anak Boleh Cuba Sempena Sambut Hari Bapa

“Dah lama niat dari tahun lepas lagi, tapi sebab bajet tak berapa nak ngam, niat tahun lepas bawaklah ke tahun ni.

“Dari dulu abah tak pernah ‘fail’ penuhi kehendak anak-anak, apalah salahnya kalau kali ni kita anak-anak dia ni pulak bagi dia ‘happy’. Aku nekad tahun ni nak belikan abah TV baru buat tengok movie ramai-ramai. 

“Step pertama, nak prank pecahkan TV lama. Confirm dia terkejut.”

Macam-macam ragam anak-anak nak eratkan ikatan kekeluargaan. Kalau orang lain bawa pergi bercuti, apa kata sempena Hari Bapa ni, korang cuba idea ‘prank’ ayah dengan cara ni. 

Seperti tahun-tahun sebelumnya di Malaysia, hari ibu akan disambut pada Ahad kedua dalam bulan Mei setiap tahun manakala Hari Bapa pula di sambut pada Ahad ketiga dalam bulan Jun setiap tahun.

Jadi sempena Hari Bapa tahun ni, apa kata korang belikan dorang TV baru. Sebab Panasonic tengah buat promosi murah kaw-kaw sempena hari istimewa ni. 

Idea hadiah dengan prank ni bolehlah ‘brainstorm’ dengan adik-beradik lain. ‘Share’ duit ramai-ramai, happykan ayah, abah, daddy kita. Nak tahu promosi apa yang best sangat tu?

Demi menunjukkan kasih sayang dan penghargaan korang kepada ayah masing-masing, sudah tentulah korang akan beri hadiah yang paling special untuk mereka.

Bagi yang korang ada bajet lebih lepas raya ni, boleh la ‘spend’ sikit duit itu kepada ayah tercinta korang. Bukan selalu kan? Bak kata pepatah kasih sayang ayah membawa hingga ke Syurga.

Jom kita tengok apa yang menarik untuk hadiah Hari Bapa tahun ini daripada Panasonic.

Panasonic 4K Android TV

Berbaloi sungguh promo 4K android tv dari Panasonic untuk anak-anak kongsi rasa sayang dengan ayah mereka. Kan dah kata, harga yang sangat berpatutan dengan kualiti tinggi.

Apa yang menariknya dengan tawaran ni, Panasonic akan bagi set pinggan mangkuk ‘marble’ yang bernilai RM 199 secara PERCUMA bagi pembelian 4K Android TV 65′ (Model TH-65GX650K) dan 4K Android TV 55′ (Model TH-55GX650K).

Eloklah tu, ayah dapat TV, set pinggan percuma tu boleh bagi dekat mak. Berbaloi kan?

Memang ‘puas’ sangat ayah korang yang kaki wayang dapat tengok movie dekat rumah dengan TV besar macam ni.

Ye lah, panggung wayang kan belum boleh buka memandangkan sekarang masih lagi dalam Perintah Kawalan Pergerakan Pemulihan (PKPP).

Korang mesti nak tahu kelebihan Panasonic TV ni kan? Meh sini SK bagitahu.

4K Android TV ni merupakan teknologi yang terkini dari Panasonic yang turut mempunyai Google Assistant dan Chromecast. Tambah pula dengan reka bentuk yang sangat nipis dan dengan sokongan Dolby Vision. TV ni, memang bergaya habis.

Betul, harga untuk 4K Android TV sempena Promo Hari Bapa yang bakal tiba ini memang sangat-sangat berbaloi iaitu hanya RM 3,649 untuk saiz TV 65 inci manakala untuk TV 55 inci pula korang boleh dapat harga hanya RM 2,549 sahaja.

Fikir apa lagi? Jangan lama sangat nak decide. Siapa cepat dia dapat.

Beli sekarang dari 10 Jun 2020 Hingga 10 Julai 2020.

Tunggu apa lagi? Klik Panasonic Store Malaysia untuk buat pembelian secara atas talian dan layari laman rasmi Panasonic.my.

Ingatlah, apa-apa pun mengembirakan hati orang tua itu lebih bermakna.

Edayu

Lebih banyak menulis dari bersembang

Dari Wiser.my

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.