Siakap Keli

Pilih Tiga Saluran Sesuka Hati, Siap Dapat Rebat RM15 Lagi

Baca dan fahamkan baik-baik sebab hanya dengan tiga cara anda akan menikmati rebat RM15 secara percuma sambil tonton movie best daripada tiga saluran yang dipilih.

Promosi ni anak-anak boleh hadiahkan untuk mak ayah dekat kampung tu. Takdelah mereka boring sangat sementara nak tunggu anak-anak balik bercuti. Maklumlah, kita pun masih dalam fasa PKPP, jadi pergerakan sedikit-sebanyak terbatas. Bila anak-anak dah berkumpul dekat kampung nanti, boleh juga tengok saluran yang dipilih tu ramai-ramai. Seronok layan cerita sampai pagi buta kan?

via GIPHY

Cakap panjang-panjang tak guna, cuma nak bagitahu, pelanggan-pelanggan NJOI Prepaid, sila pergi ke saluran 200, pilih tiga saluran kegemaran anda dan nikmati rebat RM15 yang akan diberikan ke dompet NJOI anda.

NJOI Prepaid sekarang ni buat ‘Pek Suka Hati’ dengan tawaran harga murah teruk. Anda hanya pilih mana-mana tiga saluran dibawah ni yang berharga RM20 untuk tempoh tontonan selama 30 hari.

Biasanya, anda tak akan dapat tiga saluran dengan harga serendah ini. Jadi, inilah masanya ‘reward’ mak ayah atau diri sendiri.

Dengan ‘Pek Suka Hati’, nikmati penjimatan dengan tiga langkah mudah.

  1. Pergi ke Saluran 200.
  2. Pilih tiga saluran 30 hari anda.
  3. Checkout dan nikmati rebat RM15.

Rebat RM15 akan dikreditkan ke dalam dompet NJOI dalam masa 7 hari bekerja.

Lebih 30 saluran untuk anda pilih, daripada program kanak-kanak, filem antarabangsa, hiburan dan paling best, movie Korea pun ada. Ni bukan je boleh happykan mak dan ayah, bini pun happy dapat tengok oppa dorang hari-hari.

Sampai rumah nanti, cepat-cepat capai remote dan pergi ke Saluran 200. Tak payah fikir panjang-panjang. Ikutkan anda cuma bayar RM5 sahaja untuk tiga saluran ini selama 30 hari sebab anda akan dapat balik RM15 rebat melalui dompet NJOI. Betul tak? Marilah kita beramai-ramai tengok tv sampai puas dengan orang tersayang.



Dari Wiser.my

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.