Ikut 4 Langkah Ni Je, Korang Boleh Jana “Income” Lebih Waktu PKP Ni

Siapa je yang menduga wabak pandemik Covid-19 ini akan menjadi satu krisis terbesar sehinggakan menjejaskan ekonomi negara termasuklah memberi kesan kepada pendapatan rakyat.

Walaupun berdepan dengan pelbagai cabaran, korang harus yakin untuk menangani masalah ini terutamanya untuk mencari pendapatan lebih semasa pandemik ini. Percaya tak yang korang sebenarnya boleh dapat duit ekstra dalam tempoh Perintah Kawalan Pergerakan ni?

Biar betul boleh dapat ‘duit ekstra’ tu? Ha, meh sini SK nak kasi tips menarik untuk korang.

Korang tak perlu belanja modal dengan kos yang tinggi malah  hanya perlu bekerja mengikut masa korang sendiri. Bukan tu je, korang juga boleh jadi ‘boss’ untuk jana pendapatan ni. Menarik bukan??

Apa yang patut korang buat, hanya daftar jadi BeBozz by Celcom.

3 Perkara menarik kalau korang jadi salah seorang BeBozz …

1.  Korang boleh jadi ‘boss’ sendiri

2. Kerja ikut masa korang. Sangat fleksibel!

3. Modal yang rendah

Syoknya! Macam mana nak daftar untuk jadi BeBozz ni?

Ini 4 langkah yang korang kena tahu untuk menjadi ejen. 

  • Step 1 : Muat turun aplikasi Celcom Pulse di Google Play store untuk daftar.
  • Step 2: Daftar dan penuhkan maklumat anda dengan pembayaran yang berkaitan
  • Step 3: Pengesahan email akan dihantar oleh Celcom kepada pendaftar
  • Step 4: Borang permohonan akan diproses dalam 2 hari bekerja dan wakil Celcom akan menghubungi anda untuk tindakan selanjutnya.

“Kalau guna number telco lain boleh jadi ejen juga ke?”

Soalan ini memang sering didengari, korang jangan risau, Celcom ingin membantu semua golongan masyarakat untuk dapatkan duit poket lebih malah boleh jadi duit dominan untuk seseorang.

Kalau pakai telco lain…

Macam mana kalau guna telco lain pun, korang boleh juga daftar untuk jadi BeBozz. Bestnya sekarang juga nak daftar lah!

Tunggu apa lagi, takkan korang tak nak duit ‘lebih’ tambah-tambah musim wabak pandemik ni. Untuk sebarang maklumat, sila layari laman web Celcom untuk lebih lanjut lagi.

Edayu

Lebih banyak menulis dari bersembang

Tambah komen