Siakap Keli
Kredit: Twitter

(Video) Deco Bajet, Dengan Modal RM 300 Ini Barang Korang Boleh Beli Hias Bilik Nampak Cantik & Kemas

Artikel ini diolah & diterbitkan ke Siakap Keli dengan kebenaran dari sumber asal.

Dekorasi rumah tak semestinya menggunakan bajet yang tinggi untuk nampak cantik dan ‘wow, asalkan kita sendiri yang kena kreatif.

Orang kata, asal otak ada idea, ranting pokok yang dah mati pun boleh jadi hiasan mewah.

Baru-baru ini, Twitter Kakideko ada berkongsi tips nak mendekorasi rumah dengan bajet RM300 saja.

Ada beberapa barang hiasan yang boleh dibeli dengan kos RM300. Sudahlah jimat, cantik pulak tu. Berbaloi kan?

Jom ikuti tips ini.

Dalam bilik kena ada meja.

Nak beli sekarang? Jom klik terus di SINI.

Dinding jangan biar kosong sangat. Kena ada bingkai baru naik seri.

Nak beli sekarang? Jom klik terus di SINI.

Lantai kalau kosong jadi bosan. Apa kata bentang permaidani.

Nak beli sekarang? Jom klik terus di SINI.

Tak payah beli almari kalau setakat nak simpan beg tangan, rak ni pun cukup.

Nak beli sekarang? Jom klik terus di SINI.

Harap lepas beli benda ni, jangan merungut lagi remote TV hilang.

Nak beli sekarang? Jom klik terus di SINI.

Gantung sini je senang.

Nak beli sekarang? Jom klik terus di SINI.

Jam macam ni dah jadi trend. Smart jugak. Yang penting masa itu emas.

Nak beli sekarang? Jom klik terus di SINI.

Ha permaidani lagi.

Nak beli sekarang? Jom klik terus di SINI.

Kalau setakat lampu kalimantang saja, sendu pulak bilik. Apa kata tambah lampu ni pulak.

Nak beli sekarang? Jom klik terus di SINI.

Cermin diri sendiri dulu. Mungkin ini idea terbaik untuk kemaskan diri.

Nak beli sekarang? Jom klik terus di SINI.

Sumber: Twitter Kakideko

" "