Siakap Keli
Gambar: @rahuljunior1213

(Video) Lebih 9.5 Juta Tontonan, Lelaki Dikatakan Mirip Shah Rukh Khan Ini Jadi Perhatian

Siapa je yang tak kenal Datuk Shah Rukh Khan. Filem-filem yang dilakokannya sedikit sebanyak pasti akan memberi impak kepada emosi kita.

Wajahnya yang agak tampan juga pasti membuatkan ramai wanita-wanita di luar sana jatuh hati kepadanya. Jika terserempak dengan bintang Bollywood ini, pasti ramai diantara kita yang tidak akan melepaskan peluang untuk bergambar bersamanya untuk dijadikan kenangan.

Menerusi beberapa perkongsikan di aplikasi Tiktok, seorang lelaki yang dikatakan mempunyai wajah mirip Shah Rukh Khan menjadi perhatian warganet. Dalam satu video yang dimuat naik, dia membuat gaya seperti kebiasaan bintang. Bollywood lakukan.

Videonya turut menjadi tular di media sosial kerana sering memuat naik dengan melakonkan gaya Hindustan berinspirasikan lakonan daripada Datuk Shah Rukh Khan. Lagu latar yang disunting juga sangat bertepatan dengan gaya dan wajah lelaki tersebut.

Satu video yang dinuat naiknya pada 3 hari lepas telah mendapat lebih 9 juta tontonan dan telah menerima lebih 30 ribu komen.

@rahuljunior1213

ketombe ku mulai nakal gas,#bollywood #song #indonesia #rahulaceh #duplicate #shahrukhkhan #van #india @rahulkhana1810

♬ original sound – SARAH

Warganet yang membanjiri ruangan komen video itu juga turut tidak melepaskan peluang untuk memberikan komen-komen yang menghiburkan.

 

Lihat sahajalah video-video kreatif yang lain di akaun TikToknya. Amat menghiburkan sekali.

@rahuljunior1213

judulnya ganti busi ganti ban#bollywood #song #indonesia #rahulaceh #duplicate #shahrukhkhan #duet #nitizen @rahulkhana1810

♬ original sound – syahrullgyan – syahrullgyan

@rahuljunior1213

jangan lupa ketawa, orang jelek lewat

♬ original sound – Samir

@rahuljunior1213

abaikan yg di belakang

♬ original sound – ASH – Khan

Sumber: @rahuljunior1213

 

Beli Minyak Hitam PETRONAS Dapat Bawa Balik Sebuah Motosikal YZF-R25, Ini Caranya Yang Korang Perlu Buat

Posted by Siakap Keli on Tuesday, December 22, 2020

 

" "