Siakap Keli

(Video) Order 7 Sampai 5 Je, Ketahui Cara Dapatkan Semula Duit Dari Shopee Untuk Barang Yang Tak Diterima

Korang mesti pernah terima barang tak cukup atau rosak dari ‘seller’ Shopee kan? Jadi, korang nak buat refund dan return semula barang tersebut cuma ikut langkah di bawah ini.

Korang tahu tak sebenarnya kalau korang tak dapat barang dengan cukup, korang boleh minta refund secara separuh. Macam mana?

Sebagai contoh, pemilik video ini berkongsi cara di mana dia membeli 7 barang di Shopee tetapi hanya sampai dua sahaja. Jadi, Abam Monalizapc nak ajar korang untuk dapatkan semula duit refund daripada seller Shopee tersebut.

Sila tonton video ini untuk lebih faham.

@monalizapc

beli 7 tapi dapat 2,ini cara nak minta refund utk 5 item sahaja di @shopeemy #fyp #monaliza #tiktokguru

♬ Piu Piu Dance (Tik Tok Song) – Papi Emo

 

Sumber: Monalizac

 

@thesiakapkeli

Orang selangor mana? Mana yg betul2 sedap ni🤔 #GreatestMakanHits #foodreview #selangor @tourismselangor

♬ original sound - Siakap Keli
" "