Siakap Keli
Gambar: Nnurrnabilaa

(Video)”Cantiknya Ciptaan Allah,” Syukri Yahaya Masuk ‘Live’ Isteri Dan Puji Isteri Cantik Buat Ramai Tersenyum

Setiap orang mempunyai ciri ideal tersendiri yang ingin dicari dalam pasangan masing-masing. Namun, tak dapat dinafikan, ramai yang berbunga-bunga hati jika pasangannya romantik dan pandai mengambil hati.

Sepertimana yang dilakukan selebriti, Shukri Yahaya terhadap isterinya, Tya Adnan semasa ‘live’ di Instagram baru-baru ini.

Dek kemanisan ditonjolkan, warga maya pun berbunga sekali bila melihat pelakon itu memuji dan mengusik isterinya yang tersipu-sipu malu.

Dalam video berkenaan, Tya sedang membuat tutorial tudung sebelum Shukri meminta untuk menyertai ‘live’ tersebut. Sebaik sahaja muncul di skrin, aktor itu terus memuji wanita berkenaan, membuatkan si isteri malu sehingga merah muka.

“Subhanallah cantiknya ciptaan Allah..”

@nnurrnabilaa

Teruss tya takjadi live husband masuk 🤣🤣 #shukriyahaya #tyaadnan #husbandwife #shuk #fyp

♬ original sound – Nur Nabila – Nur Nabila

Walaupun sudah kira-kira enam tahun berkahwin dan mempunyai dua anak, gelagat pasangan ini bagaikan masih baru bercinta. Detik manis itu membuatkan para peminat turut tersenyum sehingga ke telinga.

Kita macam tengah mengganggu dorang video call

Comelnya, malu-malu macam baru bercinta

Nak order suami macam Shukri Yahaya kat Shopee

Aku yang tersenyum sorang-sorang

Bayangkan, dah kahwin lama tapi isteri masih malu-malu

Sumber: @nnurrnabilaa

"