Siakap Keli
Gambar: Tiktok

Rimas Tengok Kabel Berselerak, Beli ‘Box’ Ni Kat Shopee Boleh Sorok Semua Wayar Sekali Plug

Mesti ramai juga yang rasa serabut kan kalau wayar-wayar berselerak berdekatan suiz. Apa tidaknya, pemandangan tersebut membuatkan kita berasa tidak selesa sekiranya inginkan kekemasan pada satu-satu sudut.

Seperti di sudut televisyen ataupun meja, sekiranya wayar berselerak, pasti susah untuk membuat sebarang pekerjaan. Namun begitu, korang tak perlu risau sebab ada satu ‘box’ ni yang boleh beli dalam talian dapat membantu menyelesaikan masalah.

Seperti yang dikongsikan dalam tiga video di bawah, mereka menggunakan ‘Cable Storage Box’ untuk menyelesaikan masalah wayar berselerak di sudut televisyen dan juga meja.

Menerusi ketiga-tiga klip tersebut, mereka hanya meletakkan extension di dalam kotak tersebut dan mengeluarkan wayar yang ingin digunakan seperti wayar pengecas telefon.

@cahillmall

i prefer to look neat#box mobile data cable storage box

♬ Crush – Tessa Violet

@eleclover003

Keep your desk organized. #cablemanage #cablemanagement #cablemanagementbox #cordholder #fyp #foryou

♬ original sound – eleclover

@avaihawkins

So how’s ur cables doing now?😂#tikamazing [email protected] #amazonfinds2021 #amzfavorites #tiktokmademebuyit #onlinefinds #storagebox #cable

♬ WITHOUT YOU – The Kid LAROI

Sumber: @cahillmall, @eleclover003, @avaihawkins

"