Siakap Keli

Banyak Butik ‘Branded’ Baru Buka & Sale Sampai 80% Di Mitsui Outlet Park KLIA Sepang

Musim hujung tahun ni, tak sah kalau tak ada jualan tak masuk akal, diskaun dan potongan harga berpuluh-puluh persen. Dimana-mana kedai, secara fizikal atau atas talian inilah masa korang boleh shopping dan save duit dalam masa yang sama.

Sebut je nama Mitsui Outlet Park KLIA Sepang mesti ramai ‘kaki shopping’ dah tak senang duduk. Setiap kali dengar, mesti terus teringat butik branded yang selalu ada sale. Mitsui Outlet Park  KLIA Sepang Dengan rangkaian lebih 50 jenama terkenal di seluruh dunia seperti Nike, Adidas, Coach, Versace, Polo Ralph Lauren, Bally, Hugo Boss, Swarovski, Calvin Klein, Tommy Hilfiger dan banyak lagi menjadi tumpuan setiap kali musim sale.

5 lagi butik jenama antarabangsa dibuka

Tambah best lagi, tahun 2021 ni, Mitsui Outlet Park KLIA Sepang diserikan lagi dengan beberapa jenama terkenal antarabangsa yang dah mula bertapak seperti:

  • Michael Kors

  • Kate Spade New York

  • Victoria’s Secret

  • Steve Madden

  • Godiva

Wuhuuuu! Sekarang dah tak payah pergi jauh-jauh. Dekat Mitsui Outlet Park KLIA Sepang dah complete, macam-macam ada. Dekat pun dekat. Ye dak?

Jenama coklat premium dah ada di Mitsui Outlet Park KLIA Sepang. Penat-penat shopping boleh sejukkan tekak dengan aiskrim coklat dari Godiva ni. Siapa dah pernah cuba mesti tahu rasa creamy dia tu. Sedap!

Promosi pembukaan dengan diskaun sehingga 80%!

Sempena pembukaan butik Michael Kors di Mitsui Outlet Park KLIA Sepang, dorang buat diskaun sehingga 80% untuk semua barangan yang dijual. Bayangkan kalau beg RM1,000, diskaun sampai 80% tak ke korang cuma bayar RM200 je? Jimat sampai RM800 lagi oi siapa nak bagi? Ni contoh je la. Korang kena pergi tengok sendiri kat sana.

Nikmati penjimatan sehingga 50 % + 20% di Kate Spade New York di Mistui Outlet Park KLIA Sepang dengan pembelian minimum dua item dan dapatkan juga payung eksklusif dengan pembelian RM1,000! Sementera stok masih ada ni, korang kena pergi cepat-cepat. Promo dari 22 hingga 28 Oktober 2021. *Tertakluk terma dan syarat.

Belanja sehingga RM1,000 dalam satu resit dan tebus baucer tunai sehingga RM200 untuk pembelian seterusnya! Hanya di Kate Spade New York outlet di Mitsui Outlet Park KLIA Sepang.

Selain Michael Kors dan Kate Spade, shopping dekat Steve Madden dengan pembelian minimum RM300 dalam satu resit, korang boleh tebus hadiah eksklusif yang terhad kepada 100 orang pembeli sahaja. Jadi, siapa cepat dia dapat.

Jenama ni kalau pergi mana-mana mesti beratur panjang. Tak lain tak bukan, Coach Outlet. Rasai sendiri dan dapatkan kolaborasi terhebat Coach x Basquiat di Mitsui Outlet Park KLIA Sepang  sebelum orang lain sebat. Bukan senang nak dapat barang limited edition ni.

Beli 3 dengan diskaun tambahan 10% atau beli 5 dengan diskaun tambahan sebanyak 30%! Sport lover mana?

Kepada yang mencari sport gear, serbu Under Armour di Mitsui Oulet Park KLIA Sepang dengan promosi diskaun sehingga 30% sekarang. Promosi sampai 31 Oktober 2021 sahaja.

Belanja mana-mana dua (2) item di Skechers dan dapatkan diskaun 30% di Skechers, Mitsui Outlet Park KLIA Sepang. Barang baik ni tak selalu nak promo. Time promo ni kenalah cepat sebelum sold-out. Promosi sampai 14 November 2021.

GEOX Mitsui Outlet Park KLIA Sepang pun buat sale dengan potongan sehingga 70%. Promo ni berlangsung dari 14 Oktober sehingga 30 November 2021 setiap hari Khamis hingga Ahad.

 

Jualan YEAR END SALE dari 15 November 2021!

Tak lama dah ni nak mula jualan hujung tahun! Masa ni la kita membeli-belah sebab dapat jimat duit banyak. Lama duduk rumah kan? 15 November ni kita ramai-ramai pergi Mitsui Outlet Park KLIA Sepang belanja sakan.

Untuk maklumat lanjut layari website atau Facebook Mitsui Outlet Park KLIA Sepang.

" "