Siakap Keli

Peminat Filem Perlu Mempunyai Projektor LED Mini Mudah Alih BenQ WorldFirst Di Rumah

Malaysia, Petaling Jaya, 19 Mei 2022 BenQ, jenama terkemuka global untuk projektor, mempersembahkan GV30, projektor LED mudah alih pintar pertama yang tersedia dengan audio Bluetooth 2.1 saluran. Menawarkan bass tambahan, butiran yang jelas, kesan bunyi yang mendalam, warna asli dan kontras yang terang untuk pengalaman sinematik yang tulen di mana-mana sahaja.

“Projektor mudah alih baharu kami menyediakan pengalaman sinematik semua-dalam-satu yang bermakna dengan menggabungkan penstriman TV Android tanpa wayar dan audio berbilang saluran Bluetooth yang berkuasa dengan mobiliti tinggi dan ketersambungan serba boleh,” kata Conway Lee, Presiden BenQ Corporation.“GV30 melengkapkan gaya hidup yang unik, meliputi dari dalam ke luar, dengan cara baharu yang kreatif untuk menikmati hiburan dan muzik secara besar-besaran untuk penggemar pengalaman teater dan keluarga yang mencabar tanpa kompromi.”

Eksklusif dunia BenQ, projektor GV30 memancarkan sistem audio 2.1 saluran dengan pemacu jarak tinggi / pertengahan yang berasingan dan woofer khusus untuk bes resonan, membawa tekstur sinematik sebenar kepada tontonan filem dan video. Ditala oleh pasukan audio treVolo BenQ,sistem ini menggunakan sains akustik dan psikoakustik untuk mengimbangi sifat bunyi sinematik dan meningkatkan kedalaman, kejelasan, definisi, kehadiran dan pengimejan medan stereo. GV30 dengan Mod Pawagam, Permainan, Sukan dan Muzik yang serba boleh, juga berfungsi dengan lancar sebagai pembesar suara Bluetooth mudah alih berkuasa bateri yang menyediakan runut bunyi yang kaya untuk gaya hidup aktif.

Selain itu, GV30 adalah bebas wayar sepenuhnya, dengan Android TV onboard untuk akses segera kepada Google Play dan apl penstriman langsung, filem,rancangan,sukan dan permainan,serta media sosial dan penghantaran wayarles daripada peranti dan komputer iOS dan Android. 

Dikuasakan oleh CinematicColorTM dan disampaikan dengan jelas oleh Rec. 709 gamut warna, GV30 baharu didatangkan dengan kecerahan 300 ANSI Lumens dan resolusi HD 720p. Ia menawarkan inovasi BenQ melalui penalaan teliti dan dedikasi profesional dalam ketepatan gambar, mempersembahkan warna sebenar dan imej 

realistik. Mod yang direka khas seperti Mod Pawagam dan Mod Masa Siang menawarkan kontras yang terang dan perincian definisi tinggi yang tepat dalam pelbagai persekitaran dan juga di bawah pencahayaan ambien.

Disesuaikan untuk mereka yang suka pergi ke pawagam,reka bentuk bergaya berfungsi GV30 menyediakan julat sudut unjuran 135° yang luas dan perlindungan kejatuhan 70cm (2.3 kaki) untuk peletakan serba boleh yang mencipta peluang baharu untuk memaparkan kandungan dipilih susun dan berkongsi trend media sosial dalam fesyen yang diperibadikan secara unik. 

Projektor mudah alih menawarkan jangka hayat bateri yang besar, membolehkan anda menikmati filem berciri panjang penuh, hayat sumber cahaya LED 30,000 jam, dan sambungan universal kepada peranti pintar, komputer riba, konsol permainan, pemain Blu-ray dan media USB.

[Harga dan Ketersediaan] 

GV30 akan tersedia pada Jun 2022 dan boleh didapati di kedai rasmi BenQ di Shopee, Lazada dan banyak peruncit sah. Harga runcit yang dicadangkan untuk GV30 di Malaysia ialah RM2688.Tetapi anda boleh mendapatkan diskaun awal jika anda membuat pra-pesanan antara 20 Jun 2022 – 4 Julai 2022 dan dapat di harga, RM2499 sahaja. 

Untuk maklumat lanjut,sila lawati halaman produk GV30

Projektor LED mudah alih BenQ GV30 Mini menawarkan hayat bateri yang besar untuk menikmati filem berciri panjang penuh,sumber cahaya LED 30,000 jam dan sambungan universal kepada peranti pintar, komputer riba, konsol permainan, pemain Blu-ray dan media USB. 

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai projektor BenQ,sila layari BenQ.com.

syafiq halim

Top Fan Sepanjang Masa

" "