Siakap Keli

PUBG Mobile Jalin Kerjasama Dengan Ikon Automobil Haute Couture Bugatti

Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse dan Bugatti La Voiture Noire, dua daripada supercar yang paling mewah dan eksklusif di dunia akan tiba di medan permainan PUBG MOBILE hari ini.

Kuala Lumpur, 17 Mac 2023 – Hari ini, PUBG MOBILE, salah satu permainan mudah alih yang paling popular di dunia, gembira mengumumkan kemitraan baru dengan icon haute couture automotif Bugatti, memberikan pemain peluang yang hanya terjadi sekali dalam seumur hidup untuk memandu dua supercar paling eksklusif yang ada.

Mulai hari ini hingga 30 April, pemain dapat memperoleh Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse dan Bugatti La Voiture Noire dengan tema warna rahsia tambahan untuk di-unlock serta ornamen dan payung terbaru yang diinspirasikan oleh Bugatti, semuanya sebagai sebahagian daripada kemas kini Versi 2.5 baru PUBG MOBILE.

Siri supercar Veyron melonjakkan Bugatti ke dalam landskap kemasyhuran automotif moden dan model terbaru dalam jajaran, Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse, adalah salah satu roadster pengeluaran yang paling cepat dan kuat di dunia, dengan nama yang bermaksud ‘kelajuan’. Dijual asalnya pada harga $2.2 juta dan kini telah habis dijual di seluruh dunia, kenderaan yang mencatatkan rekod dunia pada kelajuan 408.84km/jam ini kini akan tersedia untuk pemain PUBG MOBILE hari ini.

Selain kedatangan Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse dalam permainan, pemain juga akan mempunyai peluang untuk memandu Bugatti La Voiture Noire yang unik.

Dilancarkan untuk merayakan ulang tahun ke-110 Bugatti dan dicipta sebagai penghormatan kepada Bugatti Type 57 SC Atlantic yang terkenal yang hilang lama, “La Voiture Noire” satu-satunya kereta ini merupakan penghormatan kepada sejarah Bugatti sendiri, sebuah manifesto estetika Bugatti dan sebahagian daripada haute couture automotif. Dengan hanya satu model yang ada, jalinan kerjasama ini membawa pengalaman yang sangat unik kepada pemain PUBG MOBILE.

Bugatti yang terkenal di seluruh dunia dan diasaskan lebih dari 110 tahun lalu, telah menetapkan dirinya sebagai jenama supercar paling eksklusif di dunia. Dikenali dengan semangat penerajuannya dan mengejar kesempurnaan, Bugatti terus mengekalkan batas-batas rekabentuk automotif, menggabungkan elegan dengan daya kuasa.

“PUBG MOBILE sentiasa mencari rakan kongsi berteknologi tinggi untuk memberikan pengalaman yang paling luar biasa kepada pemain. Selama lebih daripada 110 tahun, Bugatti telah mencipta beberapa kenderaan yang paling dicari, berkuasa dan ikonik di dunia dan terus memimpin dalam bidang reka bentuk automotif.

“Kami sangat bersemangat untuk membawa kenderaan super eksklusif dan terbaik Bugatti ke PUBG MOBILE agar pemain dapat menikmati ketika mereka menyerang medan pertempuran,” kata Vincent Wang, Ketua Penerbitan PUBG MOBILE di Tencent Games. PUBG MOBILE boleh dimuat turun secara percuma di App Store dan Google Play Store.

Amira

Love yourself.