Nak Pinjam Duit Tapi Taknak Buat Pinjaman Bank, Kad Kredit Atau Mak Ayah? Guna Aplikasi Ini Untuk Penyelesaiannya.

Nak buat loan, tapi tak lepas sebab PTPTN atau pinjaman tu terlalu kecil? Nak pinjam duit dekat mak ayah tapi malu dan tak nak menyusahkan? Nak pinjam pada kawan-kawan tapi takut boleh jadi penyebab putus kawan? Jadi nak pinjam duit dengan siapa lagi? Cuba bukak phone dan cari apps GoodKredit. Satu alternatif yang mungkin boleh membantu sedikit sebanyak.

Think Tom Hanks GIF by The Late Show With Stephen Colbert - Find & Share on GIPHY

GoodKredit? Apa tu?

GoodKredit (GK) adalah satu apps di mana kita boleh membuat urusan pinjam-meminjam tanpa melalui  apa-apa formaliti asal kan ada peminjam dan anda yang ingin membuat pinjaman. GoodKredit menawarkan pembiayaan peribadi kecil sehingga RM5,000* untuk membantu anda untuk menghadapi segala kesusahan kewangan!

Dengan syarat, dah pinjam, bayar balik sebab hutang dibawa mati.

Pinjaman mikro tempoh singkat.

Season 3 Money GIF - Find & Share on GIPHY

Short-term pinjaman mikro ini adalah terhad dari serendah RM1000 sehingga maksimum RM5000 bersertakan kadar faedah yang sangat rendah dan juga fleksibel. Tempoh pembayaran balik adalah sehingga 6 bulan juga. Yang paling best juga ialah kadar faedahnya juga lebih rendah dari bank, hanya 15% setahun. Selain itu masa pemprosesan hanya 1 hari sahaja sekiranya dokumen lengkap telah siap dihantar! Tiada sebarang pembayaran pendahuluan, tiada yuran pendaftaran dan tiada duti setem dikenakan juga. Goodkredit memang cepat dan mudah untuk digunakan!

Cara untuk memohon adalah mudah sahaja, hanya dengan 4 langkah ini sahaja:

Selain daripada microloan, GK juga membantu anda buat sebarang transaksi tanpa tunai! Hanya Imbas & Bayar melalui kod QR di kedai-kedai terpilih di seluruh Malaysia tanpa perlu menggunakan sebarang kad. Segala transaksi adalah begitu senang dengan adanya GK! Cara tambah nilai juga mudah saja, hanya melalui FPX atau JOMPAY sajaha. Hanya dengan langkah-langkah mudah di bawah sahaja!

GoodKredit boleh membantu anda dengan masalah kewangan atau memberi anda bantuan tunai kecemasan. Anda mestilah warganegara Malaysia berumur 21 tahun ke atas dengan upah minimum sebanyak RM1,500 dan akaun bank Malaysia untuk memohon pinjaman ini. Muat turun GoodKredit dengan segera di Google Play Store or Appstore!

Untuk butiran lanjut, sila lawati laman rasmi GoodKredit.


Haikal Ariff

I don't care what people think, because people don't think

Editor: Haikal Ariff

Tambah komen

Dari Wiser.my