Siakap Keli

Setiap Hari Boleh ‘Claim’, Ini Waktu Paling Sesuai & Tips Nak Dapat Diskaun 50% Di Shopee Live

Tidak kira siapa, semua orang pasti sukakan shopping. Di samping secara fizikal, ada juga yang pilih shopping online terutamanya di Shopee.

Kenapa Shopee? Sebabnya, ramai yang belajar shopping online dari Shopee dan platform ni sentiasa menawarkan harga terendah  & ganjaran berbaloi.

Antara yang korang selalu nikmati dalam Shopee ialah diskaun yang tak masuk akal  dan free shipping di seluruh Malaysia.

Tapi tahu tak yang Shopee nak belanja korang lagi, melalui Shopee Live mereka menawarkan  baucar diskaun 50% untuk semua barang dijual di sana!

So hari ni, min nak share tips macam mana nak beli barang dengan Diskaun 50% di Shopee Live dan waktu yang paling sesuai untuk korang beli.

Diskaun 50% Di Shopee

Tonton Shopee Live Dapat Diskaun 50%?

Bila dengar je pasal diskaun mestilah kita teruja, betul tak? Nak dapat diskaun tu caranya mudah sahaja. Korang hanya perlu  tonton strim siaran langsung di Shopee Live dan mula membeli belah.

Waktunya pula adalah bermula dari 8 malam sehingga 12 tengah malam setiap hari. Jangan bimbang korang tonton Shopee Live selepas 8 malam dan baucar Semua 50% diskaun akan terus dikreditkan kedalam akaun Shopee korang!

Tapi ingat, baucar hanya boleh guna untuk produk yang dijual ketika Shopee Live tau. Macam mana nak cari baucar tersebut? Ikut je step ringkas kat bawah:

-Buka app Shopee.

-Pergi ke bar ‘Me’ di bahagian kanan bawah.

-Klik ‘My vouchers’ dan korang akan nampak baucar 50% sedia untuk digunakan.

Selain itu, hari Rabu adalah Hari Shopee Live! Jom tonton strim siaran langsung di Shopee Live untuk menikmati LEBIH banyak tawaran hebat dengan perolehan 4x baucar runtuh!

Korang juga jangan lupa saksikan Shopee Live Skuad Stylo pada pukul 8 malam setiap hari, di mana anda berpeluang memenangi Shopee Coins dan hadiah lumayan dengan menyokong selebriti kegemaran anda dalam acara permainan yang menarik! Di samping itu, boleh ketahui produk fesyen and kecantikan kegemaran selebriti-selebriti tempatan ini! Penonton-penonton bertuah juga akan dapat memenangi baucar khas dan syiling shopee setiap hari! Ada tips bagi korang – di mana semakin banyak anda beli, semakin tinggi peluang anda untuk memenangi hadiah eksklusif daripada Shopee Live tau! 

Antara jenama-jenama terkenal yang turut serta adalah:

 • Kiehl’s
 • Maybelline
 • Habib
 • Skintific
 • Sambal Nyet Berapi oleh Khairul Aming
 • Mr Bentong
 • Best Living Official Store
 • QQ Baby Shop
 • Serta banyak lagi jenama lokal & antarabangsa

Banyakkan jenama yang ada! Kalau korang berminat, korang boleh ikut langkah-langkah yang min sediakan dekat bawah ni untuk mudahkan korang mengakses Shopee Live dan menikmati tawaran-tawaran menarik yang ada:

 1. Bukak live dalam aplikasi Shopee, klik akses https://shope.ee/9zV15HiaZc
 2. Saksikan mana-mana siaran langsung pada pukul 8-12 malam 
 3. Klik beg warna oren di sudut kiri bawah
 4. Tuntut baucar dan maksimumkan penjimatan korang dengan membeli dalam live

Diskaun 50% Di Shopee

Kalau boleh dapat diskaun, kenapa nak bayar harga penuh, betul tak? Baru la boleh dapat maksimumkan penjimatan!

Jadi, korang jangan lepaskan peluang ini! Kalau nak tahu lebih lanjut, sila layari https://shope.ee/8A3IALPpj7 sekarang!

Adib Mohd