Siakap Keli
lelaki tunjuk kemaluan
Kredit BERNAMA

Polis Tahan Lelaki Tunjuk Kemaluan

Polis Tahan Lelaki Tunjuk Kemaluan

BUKIT MERTAJAM, 7 Sept (Bernama) — Polis menahan lelaki yang melakukan perbuatan tidak senonoh dengan menunjukkan kemaluannya kepada seorang wanita yang sedang memandu kereta dalam kejadian di sini, pada 3 Sept lepas.

Ketua Polis Daerah Seberang Perai Tengah ACP Tan Cheng San berkata lelaki berusia 50-an itu ditahan kira-kira 3.30 petang semalam di Jalan Aston, di sini, hasil risikan dan intipan pihak polis.

“Lelaki itu direman untuk siasatan lanjut dan kes tersebut disiasat mengikut Seksyen 508 Kanun Keseksaan serta Seksyen 14 Akta Kesalahan Kecil 1955,” katanya dalam kenyataan hari ini.

BACA: Ramai Belum Tahu, Ni Cara Nak Dapat Minyak ‘Free’ Setahun Dari Petronas

Terdahulu tular video kejadian itu berdurasi 24 saat di media sosial dan dipercayai berlaku di kawasan tempat letak kereta restoran makanan segera di Alma, di sini  kira-kira 3 petang 3 Sept.

Lelaki yang tidak dapat dipastikan bangsanya itu menunggang sebuah motosikal jenis Yamaha LC135 warna merah nombor pendaftaran PLV 1184 dipercayai palsu telah menghampiri sebuah kereta dipandu seorang wanita tempatan lalu membuka zip seluar dan menunjukkan kemaluan ke arah wanita tersebut sebelum beredar.

Sumber: BERNAMA

Syed Faisal Sayed Muhammad

Kehidupan itu laksana tenunan yang bersambung menjadi kata- Hamka