Siakap Keli

Inilah Masanya, Peluang Untuk Anda Miliki Perabot Mewah Dengan Diskaun Sehingga 80 Peratus Dari Empire Classic Furniture

Memiliki rumah yang cantik dengan susun atur perabot yang menarik adalah impian semua orang. Ada yang gemar dengan rekaan kotemporari dan ada juga yang mempunyai citarasa klasik.

Namun, untuk memiliki pelbagai jenis perabot idaman bermula daripada almari, kabinet televisyen, almari baju, sofa dan sebagainya, ada yang berfikir dua kali kerana sudah tentu aneka perabot bermaksud anda perlu membelanjakan wang tunai yang besar kan?

Usah risau, kali ini kami nak berkongsi dengan anda satu tempat yang paling sesuai untuk anda berbelanja tanpa terlalu risau dengan bajet kerana di sini, Empire Classic Furniture akan mengadakan Jualan Akhir Tahun dengan diskaun sehingga 80 PERATUS bermula daripada 1 Disember sehingga 31 Disember ini.

Kenapa Empire Classic Furniture? Kalau anda adalah individu yang sangat menitikberatkan gaya dan mahu sesuatu yang baru, Empire Classic Furniture adalah jawapannya kerana mereka menawarkan pelbagai jenis perabot citarasa klasik dengan gaya Eropah amya, dan Itali khususnya.

Di sini, Empire Classic menawarkan barisan perabot dengan kualiti premium sesuai dengan citarasa anda yang mementingkan kesempurnaan. Tidak perlu gusar, bukan satu atau dua rekaan perabot dari Eropah yang dibawa masuk kesini, sebaliknya ada lebih daripada 50 rekaan perabot yang dibina menggunakan tangan dengan kualiti paling baik anda pernah saksikan.

Maka tak hairanlah, perabot-perabot yang dibawa masuk oleh Empire Classic Furniture menjadi pilihan golongan ternama antaranya keluarga diraja dan selebriti popular tanah air seperti Anita Sarawak. Malah, Anita Sarawak sendiri yang menjadi pelanggan setia kepada jenama daripada Empire Classic Furniture memilih untuk menjadi duta kepada produk ini dan berkongsi kelebihannya dengan anda semua.

Lebih daripada itu, anda tidak perlu khuatir dengan kualiti perkhidmatan daripada Empire Classsic Furniture. Yelah, ada sesetengah orang risau bagaimana mahu membawa pulang perabot-perabot yang dibelikan? Di Empire Classic Furniture, mereka menawarkan perkhidmatan penghantaran semua perabot yang anda beli sehinggalah ke pintu rumah, dan perkhidmatan penghantaran ini turut disediakan untuk pelanggan yang tinggal di Pantai Timur Malaysia.

Kini, dengan adanya Jualan Akhir Tahun yang semestinya menawarkan perabot bangsawan pada harga yang lebih berpatutan, Empire Classic Furniture turut membawa masuk perabot-perabot Eropah dengan harga lebih rendah tetapi kualiti dan rekaan yang hampir sama dengan perabot-perabot premium. Selain itu, Empire Classic Furniture juga percaya bahawa semua orang berhak memiliki perabot-perabot dengan citarasa klasik dan berkualiti tinggi.

Jadi tunggu apa lagi, Jualan Akhir Tahun Empire Classic Furniture ini hanya berlangsung dalam tempoh sebulan sahaja. Anda boleh berbelanja tanpa risau dan inilah masanya untuk anda menyambut kehadiran tahun baru dengan mood ceria selepas rumah anda dihiasi dengan perabot-perabot daripada Empire Classic Furniture. Kunjungi gedung-gedung Empire Classic Furniture pada :

Tarikh : 1 – 31 Disember

Masa : 10.30 pagi – 9 malam

Lokasi : Cawangan Empire Classic Furniture di seluruh negara

 

Semak gedung Empire Classic Furniture terdekat dengan lokasi anda disini. Layari laman facebook rasmi Empire Classic Furniture Malaysia untuk maklumat lanjut.

Fazidi

Dulu suka menulis. Sekarang suka menaip.

Tambah komen

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.