Siakap Keli

Kering Fikir Idea Nak Bagi Musim Cuti Ni? Dapatkan 4 Gajet ‘Smart Life’ Huawei Serendah RM8.97 Sehari

Tahun 2019 hampir melabuhkan tirainya beberapa hari lagi. Sedih rasanya nak tinggalkan tahun ni, tapi, lagi excited sebab nak jumpa tahun baru, 2020!

via GIPHY

Sempena nak hujung tahun dengan musim perayaan dan cuti sekolah, mesti ada yang terfikir-fikir nak bagi hadiah buat yang tersayang kan? Nak-nak yang suka travel tu. Sesuai sangatlah hadiah ni untuk dorang.

HUAWEI ‘Togehter 2020’ bersama pakej Smart Life Travel memastikan perjalanan yang tersayang bebas tekanan dan tak perlu lagi risau dengan splurging kerana pakej istimewa ini hanya bernilai RM22.13 SEHARI.

via GIPHY

Jom kita tengok peranti HUAWEI apa yang luar biasa sangat ni yang mampu membuatkan percutian korang bersama tersayang antara percutian yang terbaik!

Pakej HUAWEI Smart Life Travel ni membolehkan korang memiliki empat (4) produk terbaik HUAWEI yang boleh dimiliki melalui ansuran tanpa faedah pada harga serendah RM22.13 sehari.

Pakej ini menampilkan kombinasi menarik antaranya:

1. Telefon pintar jenis HUAWEI Mate 30 Pro

2. HUAWEI MediaPad M6 10.8″

3. HUAWEI FreeBuds 3

4. HUAWEI X Gentle Monster

Menarik bukan? Bukan 1 tapi 4 sekali. Berbaloi-baloiiiiiiiii.

Sebelum kita cerita panjang lebar tentang macam mana nak beli, dan dekat mana nak dapatkan pakej ni. Jom kita check it out fungsi setiap peranti ni dulu. Okay?

HUAWEI Mate 30 Pro

  • Peranti pertama dengan dwi-kamera utama.
  • Rakaman video gerak perlahan sehingga 7680fps.
  • Dilengkapi 6 kamera keseluruhannya.
  • Auto-rotate skrin lebih bijak.
  • Powerful performance dengan Kirin 990.

 

  • Kamera dengan SuperSensing, 8MP Telephoto, 3D Depth Sensing.
  • Teknologi pengecasan pantas.
  • Cip pemprosesan yang lebih berkuasa.
  • Rekaan seksi dengan skrin melimpah di sisi peranti.

Freebuds 3

  • Pengurangan bunyi pintar yang unik supaya dapat menikmati muzik sepenuhnya.
  • Dapatkan bunyi terbaik dan pengalaman panggilan muzik yang mendalam.
  • Reka bentuk ringkas dan bahagian telinga yang selesa untuk pemakaian jangka masa panjang.
  • Pengalaman audio yang luar biasa.

 

HUAWEI X Gentle Monster Eyewear

  • Menghargai kepuasan imaginasi dalam keadaan yang berbeza daripada Optical to Sunglasses.
  • Hidden speaker untuk kejelasan audio yang mengagumkan.
  • Kebolehan menjawab panggilan dengan hanya satu tap.

HUAWEI Tablet M6

  • Keseluruhan sistem datang dengan cip terkuat HUAWEI Kirin 980.
  • Dengan skrin GPU Turbo 3.0 dan 2K HD, ia membawa prestasi yang paling hebat dan pengalaman permainan paling baik dalam sejarah HUAWEI.
  • The world 1st support bagi Dolby Atmos dan Dolby Vision, ditambah dengan penentuan kualiti profesional Harman Kardon.
  • Audio dan kesan video first-rate, dan kualiti bunyi terbaik di seluruh industri tablet.

Puas hati dengan setiap fungsi peranti yang ditawarkan melalui pakej HUAWEI Smart Life Travel ni. Semuanya ngam!

Ada yang berminat dah?

Untuk makluman korang, selain daripada pakej ni, korang juga boleh pilih beberapa lagi pakej lain serta tentukan sendiri kombunasi produk yang korang inginkan daripada senarai yang ditawarkan.

Untuk maklumat pakej terperinci, korang boleh rujuk pecahan bayaran bulanan seperti di bawah.

Bagi yang berminat, korang boleh memilih tempoh ansuran bulanan selama 6 atau 12 bulan dengan menggunakan kad kredit terlibat daripada Ambank, CIMB, Citibank, Hong Leong Bank, HSBC, Maybank OCBC ataupun Public Bank.

Korang boleh kunjungi mana-mana kedai HUAWEI Experience Stores (HES) untuk dapatkan maklumat lanjut atau layari laman web HUAWEI.

Tambah komen

Dari Wiser.my

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

error: