Siakap Keli

Beli Laptop Dapat ‘Free Gift’ Sampai RM1k, Ini Komputer Riba Spec Bangsawan Dengan Harga Murah

Anda sedang mencari laptop harga bajet dengan spesifikasi bangsawan? Bagaikan sudah jadi satu trend sekarang ini apabila anda ingin mencari laptop, pasti mencari laptop yang nipis dan ringan. Banyak pengeluar berlumba-lumba mengeluarkan laptop yang lebih nipis.

Mungkin ini bagai mimpi jadi kenyataan apabila HUAWEI mengumumkan HUAWEI MateBook D 15. Edisi kali ini datang dengan kualiti yang lebih tinggi dengan harga hanya RM2,499 shaja. Bukan itu sahaja, beli MateBook D 15 di 4 lokasi Roadshow HUAWEI sabtu ini, anda layak menerima hadiah percuma bernilai RM1,287.

Selain itu, MateBook D 15 ini juga mempunyai screen-to-body ratio sehingga 87%. Skrin nya juga disertakan dengan TUV Rheinland yang diktiraf untuk kadar cahaya biru yang rendah berfungsi untuk menapis keluar cahaya biru serta melindungi mata pengguna dari sebarang radiasi. MateBook ini juga dilengkapi dengan fungsi pengecasan kabel jenis Type-C yang sama digunakan pada smartphone HUAWEI. Jadi tak perlu lagi untuk anda membawa pengecas yang berat dalam beg.  Skrin pada MateBook D15 ini turut didatangkan dengan fungsi Multi-Skrin bagi memudahkan pemindahan folder dari smartphone HUAWEI ke MateBook D 15.

Smartphone kalau tiada finger print, bagaikan tak lengkap rasanya. Tapi MateBook D 15 ini turut hadir dengan fungsi Finger Print Scanner untuk memudahkan anda log masuk ke HUAWEI MateBook D15 ini. Kamera yang terdapat pada MateBook D 15 ini lebih privasi dan selamat kerana Web Cam untuk MateBook D 15 ini tersembunyi pada papan kekunci dan hanya akan muncul jika ditekan. Jadi, takkan ada lagi isu godaman siber atau anda terakam sesuatu yang privasi dan sebagainya.

MateBook D 15 ini dikuasakan dengan cip pemprosesan terbaru dari AMD iaitu Ryzen 7 3500U, menggunakan kad grafik Radeon Vega 8 yang sudah pasti menjanjikan prestasi berkuasa tinggi danstail yang luar biasa.

MateBook D 15 ini juga hadir dengan PCIe SSD3 sekali dengan 8GB dual-channel DDR4 RAM. Ia juga dilengkapi dengan 2 peranti storan yang berkapasiti 256GB SSD dan 1TB HDD untuk meningkatkan kelajuan membaca dan menaipsehingga 50%.

Tadi ada cakap dapat free gift kan? Apa hadiahnya? Kalau anda beli MateBook D 15 ini di 4 lokasi roadshow HUAWEI, anda boleh tebus 3 hadiah percuma seperti FreeBuds 3, Bluetooth Mouse dan Microsoft Office 365. Semua hadiah bernilai RM1,287 dan stok adalah terhad. Siapa cepat dia dapat.

Jom ramai-ramai serang Roadshow HUAWEI yang diadakan serentak di 4 lokasi terpilih pada 18 Januari 2020 (Sabtu). Berikut adalah lokasi-lokasi roadshow.

  1. IOI City Mall
  2. Imago Mall
  3. Queensbay Mall
  4. Sunway Pyramid

Jadi, tunggu apa lagi? Bangun awal 18 Januari nanti dan serang Roadshow HUAWEI di lokasi yang berdekatan dengan anda dan dapatkan MateBook D15 dengan hanya RM2,499 serta dapatkan hadiah percuma bernilai RM1,247. Sangat berbaloi. Jangan ketinggalan. Maklumat lanjut KLIK SINI

Azmil

The best preparation for tomorrow is doing your best today. :)

Tambah komen

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.