Siakap Keli

Tak Tahu Macam Mana Nak Lembutkan Hati ‘Teman Wanita’? Dengan Huawei, Ini Caranya

Hari Kekasih atau Valentine Day bakal tiba tak lama lagi.  Inilah masa yang sesuai untuk korang cari hadiah yang paling istimewa untuk orang tersayang.

Ya, percayalah jika korang ada ‘plan’ dari sekarang, korang takkan hadiahkan barang ‘last minute,’ bahkan korang dapat hadiahkan sesuatu yang paling bermakna dan sempurna buat mereka.

Apa hadiah yang terbaik untuk pasangan korang?

Semestinya sebuah smartphone, yelah siapa yang tak hargai kalau pasangan mereka hadiahkan telefon pintar, nak-nak pula daripada HUAWEI?

Semua orang akan suka. Tambah-tambah lagi, HUAWEI Nova 7i yang didatangkan dengna harga serendah RM 1,099 dan korang boleh dapatkan HUAWEI band 4 secara percuma!

Tawaran hebat ini bermula 14 Februari hinggalah 21 Februari 2020.

Jom kita tengok apa yang ada dalam peranti HUAWEI Nova 7i yang luar biasa sangat ni sampai mampu membuatkan pasangan korang tersenyum lebar!

Ketahanan bateri

HUAWEI Nova 7i ini menjana kapasiti bateri sebesar 4,200 mAh terdapat di dalamnya. Dengan sokongan pengecasan pantas 40W, ia akan mengecas sehingga 70% dalam masa 30 minit.

Tambahan pula, teknologi pengecasan pantas ini disahkan oleh TÜV Rheinland untuk memastikan ianya selamat dan pantas bila digunakan.

Kecanggihan teknologi AI

Teknologi AI pada Nova 7i ini digunakan untuk mencantikkan gambar supaya lebih menarik dan cantik.

  • AR stiker
  • Beauty Selfie Video (kesan bentuk badan lebih langsing)
  • Super mod malam untuk swafoto.

Bukan itu saja, ia juga boleh mengawal tahap kecantikkan pada mata dan rupa jantina untuk kelihatan menawan semasa berswafoto.

Pengesanan postur badan

Dengan menggunakan kuasa kirin 810, Nova 7i boleh mengesan stuktur kerangka sekeliling.

Berdasarkan penjelasan itu, peranti ini boleh berikan ‘nasihat’ dan perkhidmatan kepada pengguna. Antaranya, peranti ini menyediakan perkhidmatan carian daripada alat solek sehinggalah gaya penampilan.

Reka bentuk CMF yang ‘trendy’

Dengan rekaan yang premium, warna dan tekstur yang sangat ‘rare’ daripada peranti Nova 7i ini sangat unik dan berbeza. Melengkung pada empat penjuru peranti, ia tersangat padat dengan cengkaman yang selesa.

Peranti ini juga dikeluarkan dalam tiga gaya warna yang ‘stylish’, sangat berbeza dengan yang lain iaitu warna merah jambu sakura, hijau crush dan hitam.

Merah Jambu Sakura

Direka khas untuk menunjukkan kehangatan cinta dan romantis.

Hijau Crush

Warna yang memancarkan rasa misteri.  Bila dilihat semula ia seperti warna kehijauan hutan.

Hitam

Ia bukanlah hitam yang biasa, Nova 7i ini menampilkan warna hitam yang bermaksud keanggunan sesuatu yang klasik. Di gayakan seperti warna batu permata.

Kelebihan Kamera

Ia dijana dengan fungsi kuad kamera di bahagian belakang dengan 48MP utama serta 16Mp bagi kamera hadapan. Di dalam mod malam, ia sangat berfungsi untuk mengesan kegelapan.

Paling best,  korang boleh kekal cantik walaupun swafoto di tempat yang gelap.

Ciri MEETime panggilan video

Ciri ini dibina di dalamnya dengan kamera resolusi 1080p, yang membolehkan pengguna menggunakan sepenuhnya fungsi kamera rendah Huawei semasa panggilan video. Pihak lain kini dapat melihat anda dengan jelas, walaupun anda memanggil dari kawasan yang kurang terang.

Jomlah kita dapatkan HUAWEI Nova 7i bersempena dengan sambutan hari kekasih dengan penuh kasih sayang.

Tunggu apa lagi, tawaran ‘All for Love’ ini membolehkan korang berpeluang memenangi tiga pakej  Holiday-for-Two ke Maldive bernilai RM 36,000.

Caranya? Cuma imbas QR kod, jawab beberapa soalan dan isi maklumat peribadi dan tunjukkan resit pembelian.

Pemenang akan diumumkan di Facebook HUAWEI pada 14 Mac 2020 mengikut terma dan syarat.

Hari Kekasih ini bukanlah semata-mata untuk menambat hati para gadis sahaja, bahkan setiap pasangan juga dapat meraikan pasangan masing-masing.

Kini, HUAWEI menawarkan pakej untuk keperluan semua. Dengan 0% yuran pemprosesan, HUAWEI SMART menawarkan pelan Ansuran sehingga 12 bulan dengan harga serendah RM 4.87 sehari.

Untuk maklumat lanjut mengenai HUAWEI Nova 7i dan pakej plan Ansuran ini, korang boleh melayari laman web rasmi HUAWEI.

Korang boleh membuat pembelian produk HUAWEI terpilih sahaja dengan harga serendah RM 2.14 pada 12 Februari dan 13 Februari 2020 di kedai atas talian HUAWEI. Jangan tunggu lagi, stok sangat terhad.

Paling penting, jangan lepaskan peluang pada 14 Februari ini!

Antara produk yang bakal tiba pada 14 Februari 2020 adalah;

1. Nova 5T dengan warna baru, Crush Green dengan harga RM 1,399.
2. Freebud 3 Red dengan harga RM 679
3. Jam tangan GT 42mm (Rose Gold) RM 899
4. Huawei Y7p RM 699
5. MateBook D 15 versi baru ( 8GB + 256GB) RM 2,299

Edayu

Lebih banyak menulis dari bersembang

Tambah komen

Dari Wiser.my

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

error: