Siakap Keli
Foto Kredit: Pro-Chen Weikai (Dubai-United Arab

Padu Betul, Pengguna U Mobile Dapat Harga HUAWEI P40 Series “Best Photography & Connectivity” Serendah RM 999

Buat apa tunggu lagi, jom dapatkan maklumat tentang peranti yang cukup unggul iaitu HUAWEI P40 Series. 

Korang kini boleh mendapatkan telefon pintar revolusioner dengan harga yang sangat berpatutan jika korang membelinya daripada mana-mana telco di Malaysia.

Selaras dengan inovasi dan kecemerlangan yang unggul, HUAWEI P40 Series masih mengekalkan kedudukannya sebagai peranti yang terbaik dalam ‘Photography and Connectivity’.

Peranti ini dilengkapi dengan kamera Ultra Vision Leica yang mampu menghasilkan pengalaman mengambil gambar yang luar biasa sama ada pada jarak yang dekat mahupun jauh.

Gambar ini menggunakan kamera Ultra Vision Leica dengan jarak yang jauh.

Foto Krediti: The Explorers-South Africa

Gambar kedua ini jelas menunjukkan gambar dari jarak jauh.

Foto Kredit: Su Tie (Slovenia)

Malah, dengan wujudnya fungsi paling gempak iaitu AI Golden Snap, ia melengkapkan sistem kamera dan memastikan gambar kekal cantik bila-bila masa tak kira siang atau malam.

Gambar waktu siang

Foto Kredit: Deng Songquan (Prague-Czech)

Gambar pada waktu malam

Foto Kredit: Pro-Chen Weikai (Dubai-United Arab Emirates)

“Best in photography, best in connectivity”

Dikuasakan dengan Kirin 990 5G yang sangat canggih, HUAWEI P40 Series turut dilengkapi dengan EMUI 10.1 yang berfungsi seolah-olah korang berada dekat antara satu sama lain melalui ‘MeeTime’. Wajah korang akan kelihatan jelas dalam HD walaupun kekurangan cahaya. Fuh, canggih gila.

Berita baik kepada pengguna telco U Mobile, untuk dapatkan peranti terbaik dan berbaloi ini, korang hanya perlu pergi ke mana-mana cawangan telco U Mobile terdekat untuk merebut peluang memiliki HUAWEI P40 Series dengan harga yang hebat. Paling best, korang juga akan menikmati pelbagai ganjaran secara percuma. 

Bagi proses pembelian, korang boleh rujuk sini.

Kalau korang pengguna telco U Mobile, jangan risau korang takkan terlepas peluang ini hanya klik di sini.

Telco U Mobile telah menawarkan HUAWEI P40 dengan harga serendah RM999, dengan pelan P139 Wira Pascabayar Tanpa Had. Di bawah pelan yang sama, pelanggan yang ingin membeli HUAWEI P40 Pro boleh dapatkan harga serendah RM 1,699 tanpa pembayaran pendahuluan.

Ya, tepat pada waktu untuk korang merakamkan kenangan untuk diingati serta merapatkan hubungan dengan orang tersayang sepanjang musim Ramadan ini.

Selain itu, mereka yang melanggan pelan tersebut dan membeli  HUAWEI P40 Series akan menerima hadiah percuma bernilai RM697. Biar betul? Menarik bukan.

Ini ganjaran percuma yang korang patut tahu;

  • HUAWEI P40 Wireless Charging Case bernilai RM289
  • Langganan Video HUAWEI 3 bulan bernilai RM113.40
  • 12 bulan langganan 50 GB HUAWEI Cloud storage bernilai RM46.80
  • Setahun jaminan dan perlindungan retak skrin selama 1 bulan bernilai RM248

HUAWEI AppGallery

Pelbagai aplikasi yang menarik di dalam HUAWEI AppGallery ini. Korang nak aplikasi sosial media, permainan video, shopping dan bermacam-macam lagi ada dalam aplikasi ini.

Ye, semua aplikasi pilihan rakyat Malaysia ada di dalamnya. Antaranya, Facebook, Whatsapp, Instagram, TikTok, Neflix, Lazada dan bermacam lagi. Jangan risau, aplikasi ini selamat untuk digunakan. 

Korang boleh menggunakan pelbagai aplikasi di dalam HUAWEI AppGallery tanpa perlu ‘install’ dalam peranti anda. Jadi, jimat ruang simpanan anda.

Pengguna HUAWEI P40 Series dan MatePad pro kini dapat menebus hadiah bernilai sehingga RM2,381 di Pusat Perkhidmatan HUAWEI dan korang juga mendapat 50GB  HUAWEI secara percuma selama 12 bulan. 

Bukan itu sahaja, HUAWEI Malaysia juga menawarkan tiga bulan akses premium secara percuma ke semua pengguna P40 Series dan MatePad Pro! Untuk maklumat lanjut, korang cuma klik ini.

Apa yang korang tunggu lagi?

Tempah sekarang dan enjoy dengan pelbagai tawaran yang menarik hanya di U Mobile sahaja. Atau korang boleh klik HUAWEI P40 Series untuk maklumat lebih lanjut.

"