“Banyak Gila Bagi Free, Untung Ke,” Produk Ni Buat ‘Promo’ 24 Jam ‘Kaw Kaw’ Macam Tak Masuk Akal

Kalau nak sebut pasal sales, orang Malaysia memang tidak terlepas untuk ‘ragut’ peluang yang terhidang. Apa tidaknya, kadang-kadang promosi yang ditawarkan gila-gila sampai ada yang macam tak masuk akal.

Tak salah kan kalau shopping barang-barang yang memang kita nak guna. Dah harga murah, tak kan nak sia-siakan pulak. Sempena 10.10 ni, mesti ramai yang dah plan nak beli macam-macam kan?

Sama la macam jenama terkenal produk penjagaan rambut yang menjadi kegilaan ramai ini. Siapa yang tak kenal kan Faith Fleur yang dah melebar di seluruh Malaysia, Singapura dan Brunei ini.

Sempena jualan murah 10.10 pada hari ini, pasti ada yang tertanya-tanya apakah promo yang ditawarkan oleh Faith Fleur ? Jangan risau ye, sebab Faith Fleur ‘buka’ sehingga lima promo sales yang sangat berbaloi untuk anda nikmati.

Apa yang menariknya ialah korang akan memperolehi hadiah percuma bagi setiap promo yang ditawarkan. Berikut merupakan promo yang ditawarkan oleh Faith Fleur khas untuk anda semua.

  1. Beli 2 Hair Serum dan dapat percuma 1 Hair Serum RM40 bagi seluruh Malaysia dan $24 bagi Singapura dan Brunei.

  2. Beli 2 Hair Tonic dan dapat percuma 1 Hair Tonic RM130 bagi seluruh Malaysia dan $42 bagi Singapura dan Brunei.

  3. Beli Set Dandruff dan dapat percuma 1 Set Dandruff RM70 bagi seluruh Malaysia dan $34 bagi Singapura dan Brunei.

  4. Beli Full Set dan dapat percuma 1 Hair Serum RM145 bagi seluruh Malaysia dan $65 bagi Singapura dan Brunei.

  5.  Beli PRIMADONA Set dan dapat percuma 1 Hair Serum bagi seluruh Malaysia dan $44 bagi Singapura dan Brunei.

Bila tengok kesemua promo-promo yang ditawarkan oleh Faith Fleur ni, macam tak masuk akal pulak. Apa tidaknya, ‘banyak gila bagi free, boleh untung ke?’

Tapi kan, apa salahnya kan kali ni Faith Fleur nak reward pelanggan-pelanggan dia dengan promo yang ‘kaw kaw’ ni. Dah tengok kesemua promo yang ditawarkan, pasti pening kepala untuk buat pilihan kan. Apa tidaknya, semua promo tu menarik dan rugi kalau terlepas salah satu daripadanya.

Tapi jangan duk berlengah pulak dengan tawaran ni sebab hanya untuk hari ini sahaja sempena 10.10. Bermula jam 12 pagi sehingga 11:59 malam ini, anda masih berpeluang untuk menikmati tawaran-tawaran yang diberikan oleh Faith Fleur khas untuk anda.

Bagi mendapatkan maklumat lanjut mengenai produk-produk Faith Fleur atau tawaran ini, anda boleh terus berhubung dengan HQ atau Ejen yang berhampiran dengan anda di pautan ini.

syafiq halim

Top Fan Sepanjang Masa

Editor: syafiq halim

Tambah komen

Dari Wiser.my