Siakap Keli

(Video) Kanak-Kanak Ini Menjerit, Menangis Selepas Toleh Ke Belakang, Seolah Nampak ‘Sesuatu’

Orang kata, bayi atau kanak-kanak dapat melihat serta berkomunikasi dengan makluk yang tidak dapat dilihat dengan mata kasar.

Selalunya jikalau anak kecil terlihat kelibat berkenaan mereka akan menagis. Bagitu juga dengan situasi yang dialami oleh dua kanak-kanak perempuan ini apabila mereka ternampak ‘sesuatu’ di tempat yang gelap.

Rakaman video ini mendapat lebih daripada 1 juta tontan di Youtube. Dalam rakaman tersebut di belakang tempat duduk dua kanak-kanak ini tedapat ruang kecil yang gelap dan menjadi tumpuan sepanjang merakam gelagat mereka berdua.

Difahamkan menerusi rakaman tersebut salah serorang kanak-kanak yang berada bertentangan dengan tempat tersebut sudah berasa gelisah selepas terpandang ke arah tersebut.

Namun, selepas rakannya menoleh di belakang seolah-olah tiada apa-apa dan cuba mengusik dengan menjerit dan ketawakan rakannya.

Namun, selepas beberapa minit dia menoleh lagi dan dengan cemas dia berlari ke arah wanita yang merakam tersebut. Rakaman tersebut berakhir dengan tangisan dua kanak-kanak tersebut serta menjadi tanda tanya orang ramai.

 

Sumber: Unilad

" "