Siakap Keli

SaSa Buat Sale Nak Raya Diskaun Sampai 70%, Ini 14 Produk ‘Must-Buy’ Rugi Tak Beli

Para wanita khususnya mesti rasa excited sangat seperti di awang-awangan kan kalau boleh shopping barang makeup. Lagi-lagi kalau yang dah lama mereka idamkan. Yelah, banyak lagi warna dan teksture makeup lain nak cuba, baukan satu je. Bosan lah kalau asyik pakai warna yang sama je. Kena pulak dah nak sambut raya ni, apa lagi? Berterbanganlah duit persis burung bebas di langit yang terbentang luas ni. Tapi.. Kalau ada ‘port’ jual barang makeup murah, apa salahnya kan? Bukan selalu manjakan diri.

Haaa. Sudah tentu la ada. Sempena raya yang menjelang tak lama lagi ni, SaSa jenama terkenal dengan pilihan barang kecantikan sedang buat JUALAN MURAH KAW-KAW tau dengan diskaun SEHINGGA 70% untuk korang serbu (jangan lupa SOP ya!) bermula dari 16 April sehingga 31 Mei 2021. Alang-alang dah ada SALE ni, jangan la lupa rebut. Jom, guys. Peluang keemasan tak selalunya datang.

Apa yang best. Jom! Cantik Berseri Bersama SaSa

1) Beauty At A Glance Up to 70%

Silky Girl I’m Matte Lipstick

Kalau mulut merah mak ngah di pagi raya idaman korang, ni la jawapannya. Pakai senang, sekali calit je dah lawa. Tahan lama lagi tu. Makan la lemang, rendang, ketupat, dodol dan lain-lain sekalipon waktu raya. Warna dia kekal menawan seperti baru pakai tau.

Canmake Glow Fleur Cheek

Nak pipi merah delima dengan sekali oles je, produk ini patut ada dalam senarai belian korang tau. Hanya dengan satu penggunaan, terus terpikat gitu. Masa raya nanti, boleh la melaram.

2) Raya Double Happiness

23.5 ° N Gel Mask 100ml

Haaaa, mask ni sangat menarik tau. Bahan-bahan yang diorang gunakan semua semula jadi, formula sederhana. Teksture pon ringan je. Bolehlah manjakan kulit selepas seharian beraya nanti.

A.H.C Natural Essential Aqua Facial Mask

Kulit korang akan nampak lebih terhidrat dan tenang dengan sekali penggunaan je tau. Jimat duit, kesan pon terbukti. Kulit boleh jadi lebih segar tau. Mesti orang  tegur ‘glowing’ je nanti.

3) Scent of Raya Up to 50%

Calvin Klein One Gold EDT

Nak rasa macam pakai perfume mewah dengan harga yang murah, cuba la perfume ni. Gerenti puas hati. CK One Gold ni gabungan aroma berkayu dan segar yang sangat sempurna. Perfume ni memag sangat digemari ramai tau. Hot selling lah kata.

Chloe Love Story EDT

Kalau minat perfume yang lebih feminin, perfume ni perfect untuk korang. Bau dia just nice je, tak kurang dan tak juga berlebihan. Sebab tu la orang kata perfect.

4) Glowing Skin Starts Here! Up to 50%

Neogence N9 Mask 5’s

Mask yang ni ada banyak jenis tau seperti ‘Deep Hydrating’, ‘Soothing Repair’ dan juga ‘Ultra Brightening’. Lepas pakai, kulit lebih cerh dan warna pun sekata. Takkan tak nak kulit halus mulus gitu kan.

CLEF Anti-aging Mask Cooper Peptide 5’s

Mask ni boleh bantu untuk melembabkan, mencerahkan, memperbaiki kulit, mengurangkan penampilan kedutan, memudarkan parut, mengurangkan pigmentasi, mengurangkan liang pori dan meningkatkan keanjalan kulit.

5) Raya Feel-Good Essentials

SNP Ampoule Mask

In love sangat dengan mask ni sebab ada tiga jenis tau. Ada ‘Jade, ‘Gold’, ‘Charcoal’ dengan banyak lagi lah. Cuba mask ni, mesti kulit korang bertanbah segar, lembut dan dapat warna yang sekata. Haaa, boleh la show off perfect skin waktu raya.

Utena Golden Jelly Lotion

Produk ni special gila tau sebab ada serpihan emas dalam dia, bau pon ringan je dang menyegrakan. Taklah menusuk hidung kalau pakai nanti. Losyen ni pantas menyerap masuk dalam kulit tau, lepas tu terus kulit halus dan segar.

6) Purchase with Purchase Up to 50% OFF

Giovanni Tea Tree Triple Treat Shampoo

Produk ni bagus korang guna kalau korang nak hilangkan penumpukan produk kat rambut. Lagi satu, bau dia sangat luar biasa

Giovanni Ultra Moist Super Potion Anti Frizz Serum

Produk ini ada campuran botani Avocado dan juga minyak zaitun emas tau dalam dia. Selain tu, ia juga dirumuskan melalui Dual Moisture Complex eksklusif. Bagus kan, sebab produk ini membantu untuk ikat semula hujung rambut untuk elak perpecahan kat rambut tu. Kerosakan rambut juga boleh dielakkan. Selain itu jugak, prouk ini lindungi rambut dari panas dan kelembapan. Serum ni pon tak berminyak tau. Elok je nak guna.

7) Raya Beauty Secret in SaSa Up TO 50% OFF

Cremorlab O2 Couture Range

Produk ini sangat membantu untuk memperbaiki kualiti kulit tanpa mendatangkan sebarang kesan sampingan terhadap kulit. Harganya yang berpatutan untuk kesan yang terbaik adalah satu perbelanjaan yang sesuai. Lagi-lagi time SALE ni. Takkan nak biarkan je kan melepas.

Beter Liquid Foundation Masters Edition

Kan ramai sangat mencari ‘Liquid Foundation’ yang full coverage, Cuba la produk yang ni. Gerenti puas hati sebab sesuai untuk semua jenis kulit tau. Kulit pon kelihatan sempurna tanpa cela kalau pakai ‘Liquid Foundation’ ni.

Promosi ni taklama tau korang. Dari 16 April 2021 sampai 31 Mei 2021 je. Nak mengetahui lebih lanjut, layari je SASA (https://shop.sasa.com.my/) atau Shoppe (https://shopee.com.my/sasa.os). Apa lagi. Jom tengok sekarang.

Selain tu, kalau nak menang hadiah barang makeup bernilai RM10,000 join la pertandingan ‘TikTok Makeup Challenge’ ni. Famous tu. Boleh jadi ‘TikToker famous’. Senang je cara masuk dia. Boleh layari laman web ni untuk maklumat lanjut: https://shop.sasa.com.my/sasa-x-tiktok-challenge