Siakap Keli

Gempak Betul, Setiap Kali Main ‘Game’ Je Boleh Menang Tunai RM64, Cuma Ikut Cara Ni

Hari Kemerdekaan yang ke-64 tahun ini disambut dengan meriah walaupun bersederhana kerana masyarakat di Malaysia menjalani kehidupan normal baharu. Walaupun begitu,  ramai yang menghias rumah mereka dengan bendera Malaysia.  

Bendera Malaysia dibiarkan bebas berkibaran di halaman rumah dan kenderaan masing-masing sehingga sambutan Hari Malaysia yang bakal tiba tak lama lagi.

Namun, sekarang sudah berbeza, tiada lagi perarakan sempena Hari Kemerdekaan semenjak pandemik melanda negara. Tetapi itu bukan alasan korang untuk tidak bersemangat menyambut Hari Kebangsaan ke-64 dan Hari Malaysia pada 16 September ini. Paling penting, kita haruslah kenang jasa nenek moyang kita dulu yang bersusah payah memperjuangkan kemerdekaan demi negara tercinta.

Maybank sekali lagi telah mengadakan kempen khas sempena bulan Kemerdekaan dan Hari Malaysia yang bakal tiba tak lama lagi! Kempen ini Arcade MAE-mory oleh Maybank ini bukan sahaja membuat korang terkenang pengalaman masa kecil sebagai rakyat Malaysia, tetapi juga membolehkan orang ramai memenangi hadiah!

Jangan risau,  walaupun korang bukan pengguna Maybank, korang juga boleh memuat turun Aplikasi MAE dan menyertai permainan Arcade MAE-mory untuk memenangi hadiah menarik!

Haa, inilah peluang korang untuk mendapat tunai atau baucar bernilai sehingga RM64 sempena Hari Kemerdekaan yang ke-64. Wahhh, seronoknya! Paling best,  korang boleh dapat ganjaran ini hanya dengan bermain ‘game’ sahaja.

Macam mana nak dapat wang tunai atau baucar sehingga RM64 dengan MAE-mories of Malaysia ni? Tonton Youtube kat bawah ni, senang je!

Ye, sempena bulan Kebangsaaan negara, MAE nak bagi dekat korang wang tunai atau baucar sehingga RM64 setiap kali korang bermain permainan yang disediakan dalam aplikasi MAE! Bestnye.

Setiap transaksi minimum RM30 melalui MAE, korang akan diberi peluang bermain Arcade MAE-mory dan mendapat hadiah wang tunai sehingga RM64 dan baucer daripada MR. DIY, Farmasi Caring, Purple Cane, iDOtshirt dan banyak lagi.

Mudah je untuk dapatkan lebih banyak peluang main Arcade MAE-mory! Korang hanya perlu:

1. Anda akan mendapat +4 peluang jika:

  • Melakukan pembayaran bil secara JomPAY

2. Anda akan mendapat +2 peluang jika;

  • Tambah nilai kredit telefon sebanyak RM50
  • Tambah nilai Hotlink
  • Melakukan pindahan DuitNow
  • Memohon Kad MAE, dan lain-lain

3. Anda akan mendapat +1 peluang jika;

  • Membuat pembayaran bil
  • Transaksi ke akaun ASNB
  • Transaksi FPX
  • Scan & Pay, dan banyak lagi

Nak lebih jelas, korang tengok video TikTok yang kami sertakan ini okay!

@mymaybank

Win up to RM64 cash or vouchers every time you transact.#MAEmoriesofMalaysia #ItsGottaBeMAE

♬ original sound – Maybank – Maybank

Yang paling penting adalah, korang mestilah mempunyai aplikasi MAE ini. Selain daripada wang tunai hingga RM64, korang juga boleh memenangi hadiah wang tunai dan baucar sehingga RM64 setiap kali berurusan di MAE.

Klik sini untuk mendapatkan info lanjut.

Ada lagi yang menarik, jadilah 15 orang pengguna bertuah Aplikasi MAE berpeluang memenangi hadiah sebanyak RM250 setiap minggu di laman media sosial rasmi Maybank.

Mana lah tahu, korang antara 15 pemenang yang layak itu. Sekurang-kurangnya memberi ‘semangat’ untuk korang menyambut Hari Kemerdekaan yang ke-64 ini.

Facebook: https://www.facebook.com/Maybank

Instagram: https://www.instagram.com/mymaybank/

Twitter: https://twitter.com/MyMaybank

Jadi, tunggu apa lagi, jom muat turun aplikasi MAE by Maybank2u hari ini juga!

Oh ya, bagi pengguna Maybank, korang hanya perlu muat turun MAE by Maybank2u dan aktifkan ‘Scan & Pay’ untuk memulakan pengalaman membeli-belah tanpa tunai!

Sekiranya korang tak ada akaun Maybank, jangan risau. Korang pun boleh memuat turun aplikasi ini dan daftar akaun MAE untuk mula menggunakannya!

Mari tonton video tutorial di Youtube Maybank mengenai cara untuk mendaftar akaun MAE supaya senang kerja korang nanti. Korang juga boleh menikmati promosi dan diskaun yang disediakan tanpa akaun Maybank.

Jom muat turun sekarang juga di App Store atau Google Play Store.

Tunggu apa lagi, jangan lupa untuk ajak keluarga dan rakan-rakan korang untuk sama-sama turut serta dan rebut peluang menyertai MAE-mories of Malaysia. Selamat berbelanja!