Siakap Keli

Hanya Perlu Imbas & Menang Hadiah Sehingga RM200,000, Ikuti Langkah Mudah Ini Untuk ‘Join’

Trend peningkatan penggunaan data internet yang kini mendapat permintaan ramai untuk mengakses pelbagai perkara ketika Malaysia sedang beralih ke fasa endemik telah menggerakkan jenama pewangi terkenal SugarBomb untuk menjalinkan kerjasama dengan penyedia perkhidmatan telekomunikasi, Digi Telecommunications Sdn Bhd.

Hasil daripada kerjasama itu telah berjaya mewujudkan penganjuran Pertandingan SugarBomb x Digi Scan & Win (Imbas & Menang).

Peserta pertandingan tersebut berpeluang untuk memenangi hadiah lumayan yang berupa minyak wangi, data internet percuma serta panggilan tanpa had yang mencecah sehingga hampir RM200,000.

Ketua Pegawai Eksekutif SugarBomb, Ahmad Azhari Rosli berkata bahawa kolaborasi itu tercetus hasil daripada slogan Jom Berinspirasi yang diperkenalkan jenama telekomunikasi berkenaan.

“Seiring dengan slogan tersebut, kerjasama antara Sugarbomb dan Digi ini bersifat saling menginspirasi dengan kepakaran masing-masing.

“Lalu kami lancarkan dua edisi minyak wangi 30 ml yang dipanggil Freedom dan Inspire sejak 18 November lalu untuk menjamin agar anda kekal harum sepanjang hari.

“Serentak dengan jualan minyak wangi itu, kita anjurkan peraduan Scan & Win (imbas dan menang) ini yang akan berakhir pada 31 Disember,” katanya.

Tambahnya lagi, seramai 1000 orang pemenang akan dicari dalam pertandingan itu.

“15 peserta daripada jumlah keseluruhan akan dipilih sebagai pemenang utama dan selebihnya akan menerima hadiah sagu hati. Senarai pemenang akan diumumkan pada 6 Januari 2022 di laman Facebook SugarBomb.

“15 pemenang utama akan menerima Pek Digi Prabayar NEXT 35 yang mana mereka akan mendapat akses internet berkelajuan tinggi percuma selama tiga bulan (35GB sebulan) termasuk panggilan tanpa had beserta baucar belian Shopee bernilai RM100 setiap seorang.

“Manakala, pemenang sagu hati pula akan menerima Pek Digi Prabayar NEXT 15 yang didatangkan dengan 3.5GB data internet berkelajuan tinggi serta akses media sosial tanpa had secara percuma selama 3 bulan,” katanya.

Ahmad Azhari turut menyatakan bahawa semua pelanggan Digi Prabayar NEXT juga layan untuk menebus minyak wangi SugarBomb secara percuma bermula 12 Disember ini.

“Ia tertakluk kepada terma dan syarat. Untuk penyertaan atau maklumat lanjut layari pautan https://bit.ly/30Tv4uq,” katanya.

Dia juga turut berharap kerjasama yang terjalin itu dapat memberi manfaat kepada masyarakat.

“Kita semua sedia maklum dengan situasi norma baharu ini, data internet menjadi keperluan utama dan amat penting kepada semua. Setiap peringkat usia, pendek kata memerlukan data internet untuk pelbagai tujuan.

“Jadi rebutlah peluang untuk memenangi hadiah menarik yang ditawarkan sambil terus berbau harum sebagai terapi kehidupan,”tambahnya.

" "