Siakap Keli

“Celebrating The New Age Woman” Dihoskan Oleh Vogue PR & Knowhere Bangsar Meraikan Hari Wanita Sedunia Antarabangsa

Kuala Lumpur, 17 Mac 2023 – VoguePR, firma perundingan perhubungan awam yang mengkhusus dalam komunikasi jenama dan gaya hidup, dan Knowhere Bangsar, Restoran mesra-Muslim dan bar 30 Terbaik Malaysia menganjurkan acara, “Meraikan Wanita Zaman Baru” berlangsung hujung minggu yang lalu untuk memperingati Hari Wanita Sedunia 2023.

Acara itu memberi tumpuan kepada kepentingan tema Hari Wanita Sedunia tahun ini, #EmbraceEquity. Lebih daripada 80 tetamu menghadiri acara itu untuk mengeratkan hubungan antara satu sama lain.

Tetamu yang hadir diberikan sejambak bunga ros oleh Lotus Flower Gift dan beberapa baucar tajaan Knowhere Bangsar, Skin Master Medi-Spa dan iSihat Dental KL.

Knowhere Bangsar menyajikan canapes yang lazat dan berperisa serta dua set minuman untuk setiap satu tetamu semasa ketibaan tetamu. Acara dimulakan dengan ucapan alu-aluan daripada salah seorang hos ternama di Malaysia, Revathy Mariappan, dan ucapan pembukaan oleh Sumitra Venugopal, pengasas VoguePR.

Penceramah ketiga, Madiha Fuad, Pengasas & Ketua Pegawai Eksekutif Plus Vibes bercakap tentang keusahawanan, kesihatan mental, dan transformasi digital.

Penceramah terkemuka dari pelbagai latar belakang bercakap mengenai kejayaan mereka dan cabaran serta kisah kejayaan sepanjang acara tersebut.

Penceramah yang dijemput seperti Dr Ravinpreet Kaur, Pengasas Bersama Skin Master Aesthetics Medispa, Jelisa Shanjana, TV penyampai, Kiranjeet Kaur, Pengarah Pemasaran W Kuala Lumpur, Shweta Sekhon, Miss Universe Malaysia dan Jovani Reddy Chinniah, Rakan Kongsi Urusan Jovani & Co Chartered Accountants.

Acara ini diadakan untuk meningkatkan kesedaran orang ramai tentang nilai wanita dan ekuiti dalam masyarakat. Sumitra Venugopal, Pengasas VoguePR berkata,

“Tahun ini, kebimbangan utama ialah menerima kepelbagaian yang dimiliki wanita antara satu sama lain, dan masalah ini haruslah ditangani dengan baik. Tema ini juga memberi tumpuan kepada penerimaan ekuiti sebagai langkah pertama ke arah mencapai kesaksamaan dan menyokong wanita dan semua jantina terhadap cabaran yang mereka hadapi.”

VoguePR mempunyai keistimewaan untuk mempromosikan kesaksamaan dan mengiktiraf kepelbagaian di samping kumpulan wanita berpengaruh yang luar biasa.

Aktiviti menarik seperti sesi Q & A dan cabutan bertuah yang ditaja oleh Spa Ceylon dan The Pas VIP menjadikan acara itu lebih menyeronokkan dan tidak dapat dilupakan.

Untuk butiran lanjut dalam mengadakan acara, ikuti laman web rasmi VoguePR, Facebook atau Instagram atau layari Instagram atau Facebook Knowhere Bangsar untuk maklumat lanjut atau WhatsApp +60102202358 untuk tempahan acara akan datang.

Dr Darshani, Doktor Gigi Bersekutu iSihat KL, menyampaikan hadiah cabutan bertuah daripada The VIP Pass kepada salah seorang pemenang bertuah.

Amira

Love yourself.