Siakap Keli

Al-Ikhsan Buat Sale 80%, Ni Senarai Barang ‘Branded’ Harga RM30 Termasuk Adidas, Skechers & Puma

Al-Ikhsan Buat Sale 80%, Ni Senarai Barang ‘Branded’ Harga RM30 Termasuk Adidas, Skechers & Puma

Bila bercakap tentang barangan sukan berkualiti di Malaysia, sudah pasti ramai yang akan terlintas di fikiran tentang Al-Ikhsan. Ya benar, Al-Ikhsan sememangnya premis perniagaan barangan sukan yang menjadi pilihan ramai setiap kali hendak menukar atau tambah ‘senjata’ sukan baharu mereka.

Apa yang menariknya tentang Al-Ikhsan, kita tak perlu risau tentang kualiti kerana semua barangan adalah daripada gred yang terbaik. Antara yang lain tentang Al-Ikhsan, mereka sangat kerap menganjurkan promosi yang kadang-kadang tak masuk akal. Sebagai contoh paling terdekat adalah promosi yang ditawarkan melalui Karnival Jualan Ulang Tahun Ke-30 Terbesar 

Al-Ikhsan Buat Sale 80%

Segala promosi melalui karnival ini akan bermula dari 25 Ogos sehingga 3 September. Jadi, barangan apa yang terlibat dalam promosi gila-gila kali ini? Okay jom min nak kongsi.

Pada Karnival Jualan Ulang Tahun Ke-30 ini, Al-Iksan menawarkan diskaun sehingga 80% melibatkan lebih 160,000 barangan sukan antarabangsa. Bukan itu sahaja, terdapat sehingga 3.0 juta kasut sukan yang berjenama ditawarkan harga bermula RM59 sahaja. Tak cukup dengan itu, premis perniagaan barangan sukan ini jugak menawarkan sebanyak 90,000 produk di bawah harga RM99 sahaja.

Al-Ikhsan Buat Sale 80%

Al-Ikhsan Buat Sale 80%

Koleksi Produk Berjenama Bawah RM30

Sambutan ulang tahun terbesar ini dikatakan untuk menghargai sokongan rakyat Malaysia terhadap Al-Ikhsan. Disebabkan itu juga, Al-Ikhsan siap tawarkan barangan berjenama terkenal dengan harga RM30 sahaja seperti Skechers, Adidas, Puma, Liverpool dan Teva.

Promosi Adidas

Al-Ikhsan Buat Sale 80%

Promosi Liverpool

al ikhsan sale 80%

Promosi PUMA

Al-Ikhsan Buat Sale 80%

Promosi Skechers

al ikhsan sale 80%

Promosi Teva

al ikhsan sale 80%

Dalam pada itu, Al-Ikhsan turut menganjurkan promosi pembukaan RM9 sahaja untuk koleksi Terengganu FC. Terdapat juga tambahan 15% untuk setiap pembelian minimum RM99.

al ikhsan sale 80%

Bila dah ada baju TFC, mesti nak produk yang lain pula kan. Jangan risau sebab kali ni korang siap boleh dapat luggage TFC melalui Promosi PWP berharga RM89 sahaja dengan pembelian minimum RM200.

Al-Ikhsan Buat Sale 80%

Karnival Jualan Ulang Tahun Ke-30 bukanlah promosi barangan semata-mata, tapi Al-Ikhsan turut memeriahkan sambutan ini dengan pelbagai aktiviti dan ‘game’ yang boleh dinikmati orang ramai. Antara aktiviti yang dapat menguji minda kanak-kanak adalah mewarna, Jengga, Chess dan Connect 4.

al ikhsan sale 80%

Ultimate Sport Experiences

Bila ada promosi, mestilah kena ada peraduan yang menawarkan hadiah yang gila-gila kan. Betul, bermula Julai 2023 rakyat Malaysia akan berpeluang memenangi hadiah bulanan dan utama yang cukup lumayan. Ianya menerusi Kempen Pengalaman Sukan Paling Hebat dengan pembelian serendah RM100 untuk melayakkan diri untuk turut serta.

Peraduan yang berlangsung selama 9 bulan ini akan mengangkat pemenang yang berbelanja paling banyak kerana berkonsepkan ‘lebih banyak berbelanja, lebih besar peluang untuk menang. Hadiahnya bukan main-main, siap dapat percutian sehingga 7 hari lagi. Untuk senarai hadiah, korang boleh tengok kat bawah ni.

Tawaran Hadiah:

  1. Percutian (7h6m) Majlis Pembukaan Sukan Olimpik 2024 di Paris bernilai RM50,000
  2. Percutian (5h4m) ke EURO 2024, Jerman termasuk 2 tiket perlawanan akhir UEFA EURO 2024 bernilai RM 40,000
  3. Percutian (5h4m) ke EURO 2024, Jerman termasuk 2 tiket perlawanan peringkat kumpulan UEFA EURO 2024 bernilai RM 40,000
  4. Percutian (5h4m) ke Anfield / Liverpool untuk 2 orang termasuk tiket perlawan Liga Inggeris bernilai RM25,000
  5. F1 VIP Pass + trip 2024 bernilai RM12,500
  6. Pengalaman perlumbaan di Sepang International Circuit bernilai RM10,000
  7. 4x RM7,500 baucar tunai Al-Ikhsan
  8. Hadiah bulanan termasuk telefon pintar serta barangan elektrik

Pelbagai promosi dengan penawaran harga yang sangat murah ada di Karnival Ulang Tahun Ke-30 Al-Ikhsan. Maknanya inilah peluang yang sangat-sangat rugi jika dilepaskan.

Untuk pengetahuan korang, karnival ini berlangsung dari 25 Ogos sehingga 3 September bermula jam 10 pagi sehingga 10 malam setiap hari. Tempatnya pula adalah di Stadium Tertutup Gong Badan yang turut dilengkapi dengan Adidas Sport Arena. Di situ, korang boleh layan PS5 iaitu fifa’23, Foosball Table dan Shoot to Goal.

Jadi, kalau korang nak tahu apa lagi tentang karnival kali ini, korang boleh layari laman sosial Al Ikhsan sama ada di Facebook ataupun Instagram.

syafiq halim

Top Fan Sepanjang Masa