Siakap Keli
kak lina gv elly
Kredit: iamellymazlein/Instagram

Kak Lina Umum Takkan Muncul Lagi Di GV, “Elly Mazlein Akan Ganti”

Kak Lina Umum Takkan Muncul Lagi Di GV, “Elly Mazlein Akan Ganti”

Tiada lagi personaliti Kak Lina di rancangan realiti hiburan popular, Gegar Vaganza (GV) selepas ini, sebaliknya akan digantikan oleh Elly Mazlein.

Berikut perkara yang diumumkan oleh pengacara popular, Elly Mazlein di Instagram miliknya hari ini.

Perkongsian terbaru itu mengejutkan ramai peminat namun dalam masa sama ramai yang teruja untuk lihat bagaimana pula Elly Mazlein beraksi di pentas.

Kata Elly, selepas menelusuri ruangan komen berkaitan Kak Lina, dia mengambil keputusan untuk tidak lagi beraksi menggunakan personaliti itu di program berkenaan.

Jelasnya, dia mengakui kesilapan dirinya dan tidak menyalahkan mana-mana pihak terhadap tindakannya dalam mengacarakan rancangan itu.

“Selepas Kak Lina membaca kesemuanya, ya Kak Lina baca semua komen-komen anda. Sudah masanya Kak Lina tidak perlu ada di GV demi menjaga hati anda dan semua pihak.

“Kak Lina meletakkan semua kesalahan pada diri sendiri. Niat Kak Lina untuk menghiburkan tapi lain pula jadinya, buat semua orang yang tidak berminat nak tengok GV pula.

“Sekali lagi Kak Lina meletakkan kesalahan pada diri sendiri,” ujarnya.

BACA: Jihan Muse “Comeback”, Tiga Gandingan Pengacara Hangatkan Pentas All Stars Gegar Vaganza

Pengacara berusia 43 tahun itu juga mengatakan dia hanya berniat untuk menghiburkan orang ramai dan tidak membawa maksud apa-apa.

Disebabkan itu, dia membuat keputusan untuk tidak lagi muncul di layar kaca, mengacarakan program tersebut.

Dia juga sempat berseloroh memaklumkan bahawa dirinya akan diganti oleh Elly Mazlein bagi episod seterusnya di GV.

“Demi kebaikan semua pihak, Kak Lina tak akan muncul lagi di GV. Minta maaf segala kekhilafan. Kak Lina tidak bermaksud apa-apa, memang nak menghiburkan.

“In shaa-Allah Elly Mazlein akan menggantikan Kak Lina di GV nanti,” selorohnya.

Gandingan tiga hos iaitu Nabil Ahmad, Jihan Muse, Elly Mazlein dalam mengacarakan GV pada Ahad lalu mengundang pelbagai reaksi daripada orang ramai.

Pun begitu, kemunculan semula Jihan dalam episod pertama mengejutkan penonton susulan pada musim lalu pengacara tersebut berehat daripada mengacarakan program tersebut.

Sumber: iamellymazlein/Instagram

Nurhanis

Sebahagian bahagia juga melepaskan