Siakap Keli
pakej percutian mewah

Teringin Nak Rasa Percutian Mewah? Mohon Salah Satu Tawaran Ini & Korang Boleh Dapat Pakej Sehingga RM66,000

Teringin Nak Rasa Percutian Mewah? Mohon Salah Satu Tawaran Ini & Korang Boleh Dapat Pakej Sehingga RM66,000

Semua orang pastinya pernah teringin nak merasai pengalaman percutian mewah kan? Tapi benda tu buat kita fikir dua tiga kali. Mana tidaknya, dengan kos hidup yang semakin meningkat kalau nak laburkan duit untuk hanya percutian, berbaloi ke nak ikat perut di kemudian hari nanti.

Sebenarnya terdapat peluang percutian boleh yang dimenangi jika kita bijak menguruskan segala hal termasuk kewangan.

So, hari ini min nak kongsi cara korang boleh dapat percutian mewah bernilai sehingga RM66,000. Caranya ialah korang perlu menyertai Kempen #JomTravelLokal yang dianjurkan oleh AEON Credit menerusi beberapa produknya.

Pembiayaan Peribadi, Ansuran Mudah, Pembiayaan Motosikal, Pembiayaan Kereta

Untuk produk Pembiayaan Peribadi, Ansuran Mudah, Pembiayaan Motosikal dan Pembiayaan Kereta, korang perlu membuat permohonan bermula dari 10 Ogos 2023 hingga 31 Oktober 2023 untuk menyertai kempen #JomTravelLokal ini.

Permohonan Kad Kredit baharu

Bagi pelanggan baru, korang perlu membuat permohonan pada atau selepas 10 Ogos 2023 dan tidak melebihi 31 Oktober 2023. Pengaktifan kad dan perbelanjaan (sekurang-kurangnya) berjumlah RM500 perlu dilakukan sebelum atau tidak melebihi 30 November 2023.

Pemegang Kad Kredit sedia ada (Penggunaan)

Perbelanjaan terkumpul korang termasuklah pengeluaran tunai mestilah sekurang-kurangnya sebanyak RM2,000 dari 10 Ogos 2023 hingga 31 Oktober 2023.

Tak susah pun kan? Alang-alang korang beli barang keperluan setiap bulan, korang sebenarnya dah mempunyai peluang untuk memenangi pelbagai hadiah bila membuat pembayaran melalui AEON Kad Kredit.

Kalau korang bertuah, korang berpeluang memenangi pakej percutian mewah sehingga RM66,000 dan juga sehingga RM80,000 ganjaran tunai tau. Menarik kan?

Ketiga-tiga permohonan tu tadi sudah boleh dibuat dan tarikh tutupnya adalah sehingga 31 Oktober 2023 ni je tau. 

So, kenapa nak tunggu lagi kan. Bukan senang orang nak belanja pakej mewah macam ni. Kalau korang perlukan maklumat lanjut, klik dekat sini. Tertakluk pada terma dan syarat.

Aqmal Ezany

I write what is right