Siakap Keli

Shopee Jualan Murah Gila-Gila, Diskaun Sampai 90%, Barang RM100 Dapat RM1, Penghantaran Percuma Dari Sekarang Hingga 27 Mac

Sebut je promosi dan diskaun, mesti ramai yang dah tak sabar-sabar nak beli apa yang diinginkan. Lagi pula raya nak dekat dah.  Ni lah masa yang sesuai nak melaram.  Ye tak?

Kembali dengan Jualan Mega 27.3, Shopee Malaysia bakal menganjurkan jualan besar-besaran sebagai meraikan sokongan pengguna setia Shopee bulan ini

Melalui kempen yang berlangsung sekarang hingga 27 Mac ini, Shopee semestinya menawarkan pelbagai promosi ‘tak masuk akal’.

Apa istimewanya Shopee 27.3 Mega Sale?

  1. Penghantaran percuma pembelian minima RM27!
  2. Promosi Spend RM1 & Win (Belanja RM1 & Menang)
  3. Shopee Quiz di Shopee App dan berpeluang menang RM1,000,000!

Jualan mega kali ini juga ada tawaran diskaun sehingga 90% dan RM8,000,000 baucer untuk korang grab mengikut tema harian yang akan berlangsung.

So, kalau korang tak nak terlepas mana-mana promosi yang dijalankan, masuk je 12 tengah malam 25 Mac ni, cepat-cepat buka Shopee dan aim promosi mana yang korang nak grab. Dah ready ke belum handphone sebelah bantal?

via GIPHY

Disebabkan jualan mega kali ini, Shopee buat gerakan promosi gerila yang gila-gila, jom tengok detail setiap tawaran macam dekat bawah ni supaya korang boleh catit hari-hari penting dalam kalendar korang tu.

Dah sedia? Okay, jom mula.

Belian RM27 Percuma Delivery

  • Promosi ni tertakluk kepada jenama-jenama terpilih bagi setiap hari selama 2 jam daripada 21 hingga 27 Mac 2019.
  • Penghantaran percuma pada 27 Mac dengan pembelian minimum sebanyak RM27 je.

Spend RM1 & Win (Belanja RM1 & Menang)

  • Pengguna dialu-alukan untuk membeli ‘Baucer RM1’ daripada Shopee, dan berpeluang untuk memenangi barangan bernilai sehingga RM100.
  • Pemenang akan diumumkan pada hari berikutnya pada jam 3 petang.
  • Pengguna yang tidak bertuah, baucer RM1 akan dikembalikan ke dalam akaun.

RM1,000,000 Kuiz Shopee

  • Join kuiz Shopee pada jam 12 tengahari setiap hari untuk memenangi wang tunai dan hadiah bernilai sehingga RM1 juta ringgit.
  • Sekarang – 27 Mac: 12 tengahari dan 9 malam

Dah mark dalam kalendar korang tarikh dan masa-masa penting ni?

Selain 3 promosi utama ni, Jualan Mega Shopee 27.3 ni juga akan ada hari dengan tema berbeza yang menjanjikan diskaun sehingga 90% dan baucer bernilai RM5,000,000 untuk korang grab.

  • 
25 Mac – Jualan Mega Shopee Mall
  • 26 Mar – Jualan Mega Shocking
  • 27 Mar – Jualan Mega 27.3

Tak cukup dengan itu, ada juga Shocking Sale setiap hari dengan jaminan harga rendah dan hadiah-hadiah menerusi platform media sosial.

Apa yang paling penting, korang kena stay update dengan setiap promosi yang dijalankan supaya tak melopong dan ketinggalan.

Baucer istimewa akan diberikan kepada pengguna baru dengan potongan RM7 bagi pembelian melebihi RM30 dan potongan RM10 untuk pembelian minimum RM100.  Tertakluk kepada terma dan syarat seperti di bawah.  Lets, check this out.

Pelanggan Baru

  • RM7 off dengan pembelian minimum RM30.
  • Sah bagi semua sellers & Shopee Mall, kecuali untuk kategori Tiket, Baucer, Susu & Formula, Lampin.
  • Sah untuk aplikasi Shopee sahaja.

Pelanggan Baru Dan Lama

  • RM10 off dengan pembelian minimum RM100.
  • Sah bagi semua sellers & Shopee Mall, kecuali untuk kategori Tiket, Baucer, Susu & Formula, Lampin.
  • Sah untuk aplikasi Shopee sahaja.

Sekarang korang dah tahu semua kan? So, ingat tarikh keramat ni yang dah bermula sekarang hingga 27 Mac 2019 ini dan alami fenomena jualan mega terbesar Malaysia bulan ini.

Jangan lupa follow Shopee di semua platform media sosial untuk dapatkan maklumat terkini berkaitan 27.3 Shopee Mega Sale ini.

Dari Wiser.my

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.